Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş bu sefer dizi setlerine bambaşka bir rol için dönüyor!

Tolga Sarıtaş bu sefer dizi setlerine bambaşka bir rol için dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, yeni sezon için birbiri ardına teklifler alan isimlerden birisi. Yapımcıların gözdesi olan oyuncunun yer aldığı projeler iyi reytingler alıyor ve yurt dışında da geniş kitleleri etkileme potansiyeli taşıyor.

Tolga Sarıtaş’ın Baba isimli dizi projesinden sonra ne yapacağını hayranları da büyük bir merakla bekliyor. 1991 yılında dünyaya gelen ve 2009 yılından bu yana da projelerde görmekte olduğumuz oyuncu, yeni bir dijital dizi için kamera karşısına geçecek.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Şehzade Cihangir karakteri ile izleyicilerin tanıdığı, Güneşin Kızları dizisi ile gençlerin hayran olduğu ve Söz isimli asker dizisiyle de unutulmaz isimler arasına katılan Tolga Sarıtaş, yeni sezon için bu sefer dijital proje yapmaya karar verdi.

Son dönemde Arıza ve Baba isimli aksiyon dizilerinde izlediğimiz oyuncu, Blu TV’de izleyicilerle buluşması beklenen Kusursuz isimli proje için anlaşma sağladı.

Melisa Şenolsun’un da dizinin kadın başrolü için anlaştığı bilgileri basına yansıdı.

Bir grup arkadaşın hikayesini sosyal medya üzerinden anlatan ve hikayesi bir teknede geçen Kusursuz isimli dizi Tolga Sarıtaş’ın son dönemde yaptığı projelere göre çok farklı bir yapım olacak.

Arıza ve Baba dizilerinde hem aksiyon hem çatışma hem silahlar derken zorlu sahnelerde izlediğimiz oyuncu, bu rollerinden daha farklı olarak bir teknede geçecek olan dram hikayesi ile hayranlarını şaşırtacak.

Tolga Sarıtaş yaz döneminde dinlendiğini ve kendisine gelen senaryoları okuduğunu söyledi. Oyuncu, “Yaz güzel ve keyifliydi. Dinlendim, şimdi işleri okuyorum” diye konuştu.

Formda görüntüsü ile de dikkat çeken oyuncu, sporun hayatının bir parçası olduğunu ifade etti. Fırsat buldukça spor yapmayı ihmal etmediğinden bahseden oyuncu, proje olmadığı dönemlerde spor yapmayı artırdığını da ifade etti.