Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisinde ayrılık vakti geldi!

Aşkın Tarifi dizisinde ayrılık vakti geldi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yaz aylarının iddialı dizilerinden olan Aşkın Tarifi, romantik komedi yapımı olarak ekranda beğeniyle takip ediliyor. Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan dizinin başrollerinde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk bulunuyor. İki oyuncunun başarılı uyumu dizi hayranlarını memnun eden bir tablo ortaya çıkarttı.

Her yeni bölümü daha da çok sevilen dizinin şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı. Dizinin 6.yeni bölümünde neler olacağı da merakla bekleniyor.12 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde ayrılık acısı bulacaksınız.

Aşkın Tarifi 6. Bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fırat, terk edilmenin acısını henüz sindirememişken Taylan’dan gelen hamle onu yerle bir eder. Ancak intikam yemini eden Fırat, yaşadığı acının aynısını Taylan’a yaşatmaktan vazgeçmez.

Peki bu sürtüşme nasıl son bulacak? Naz, Taylan ve Fırat arasında olan bu çekişmeden nasıl etkilenecek? Eğlenceli hikayesi ile izleyicileri kendisine çeken dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

Reytingleri de ortalama oranlarda gelen dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor. Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de Kanal D’de! İşte 6. bölüm 3. fragmanı: