Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Bekiroğlu’nun ortaya attığı kilo problemi, Şebnem Bozoklu’ya uğramamış!

Aslı Bekiroğlu’nun ortaya attığı kilo problemi, Şebnem Bozoklu’ya uğramamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, yer aldığı projelerle dikkat çeken kadın oyunculardan birisi oldu. Jet Sosyete dizisinde önemli bir çıkış yapan oyuncu, Benim Tatlı Yalanım isimli diziyle de geniş bir kitlenin hayranlığını kazandı.

1995 doğumlu oyuncu en son dijital dizi Yetiş Zeynep ile Exxen platformunda yer aldı. Bir süredir yeni projeler konusunda aldığı teklifleri değerlendiren Aslı Bekiroğlu’nun kilo konusunda ortaya attığı tartışma dikkat çekti. Yapımcıların bazı oyuncular kilo aldığı zaman uyardığı ve kilolu bir oyuncunun sektörde pek de istenmediğine yönelik Aslı Bekiroğlu’nun düşüncesi, bu sefer Şebnem Bozoklu’ya soruldu.

Aslı Bekiroğlu'nun ortaya attığı kilo problemi, Şebnem Bozoklu'ya uğramamış! 8

Bozoklu kendisinin böyle bir sorunla karşılaşmadığını ifade etti. Oyuncu, “Bugüne kadar kilo al, ver gibi fiziksel bir uyarı almadım. Rolle ilgisi var ya bunun, ne oynadığınız ile çok ilgili. Fakat hiçbir kadına, erkeğe bedeni ile ilgili bir şey söylemeye hakkı yoktur. Bizim işimiz ile bağlantısı daha farklı” açıklamasında bulundu.

Şebnem Bozoklu, hikayenin nasıl bir hikaye olduğu ile ilgili olarak oyuncu seçimlerinin yapıldığına dikkat çekti. Televizyonun daha faklı formülü olduğunu ileten Şebnem Bozoklu, kilo meselesinin tüm dünyanın konusu olduğunu belirtti.

Aslı Bekiroğlu'nun ortaya attığı kilo problemi, Şebnem Bozoklu'ya uğramamış! 9

Oyuncu hayatta hiç kimsenin fiziksel görünüşü ile ilgili olarak bir şey söylenmeye kimsenin hakkının olmadığını söyledi.

Albüm filmi için zamanında 7-8 kilo aldığını anlatan Şebnem Bozoklu, rol gereği bunu yapabileceğini ifade etti.