Ana sayfa Sosyal Medya Reytingi önemsemeyen Şebnem Bozoklu’nun dizisi reyting kurbanı oldu!

Reytingi önemsemeyen Şebnem Bozoklu’nun dizisi reyting kurbanı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk ile birlikte Fox TV’de pazar akşamları yayınlanan Elbet Bir Gün isimli dizinin başrolünde yer alıyor.

Yeni projesi ile daha yakın bir zaman önce izleyici karşısına çıkan oyuncu, düşük gelen reytingler nedeniyle de final kararı alınmasının şanssızlığını yaşıyor. Şebnem Bozoklu hikayesine çok inandığı Elbet Bir Gün’ün 6. bölümünde final yapacak olması nedeniyle üzgün.

Oyuncu kendisine bir teklif yapıldığında hikayenin ruhu ve karaktere bakarak kabul ettiğini söyledi. Şebnem Bozoklu, “Hikaye ile ilgileniyorum. kendi karakterimle ilgileniyorum. İşin, ruhu ile atmosferi ile ilgileniyorum. Bir sürü şey var, bir iş seçerken. Kimlerle oynayacağın gibi” diye konuştu.

İyi dizi seçimi yapma gibi bir konunun kendi işi olmadığının altını çizen Şebnem Bozoklu, “Kanalda bu işle ilgili uzmanlığı yapmış insanlar, reyting falan onların işi. Ben açıkçası karakterimle ve hikaye ile ilgilenen bir oyuncuyum. Ben takılmam öyle şeylere” diyerek reyting konusunun kendisi için önemli olmadığını ifade etti.

Reytingi önemsemeyen Şebnem Bozoklu'nun dizisi reyting kurbanı oldu! 7

Çok hoşlanmadığı birisi ile aynı sette olmayı istemeyeceğini ve bunun genel bir insani tavır olduğu vurgusunu yapan Şebnem Bozoklu, “Ben hep seveceğim, birlikte rahat edeceğim insanlarla çalıştım. Hep öyle denk geldi. Öyle bir durum olmadı. Herkes yanında iyi anlaşacağı birileri ile çalışmak ister” dedi.

Şebnem Bozoklu bugüne kadar harika insanlarla çalıştığını, günlük hayatta da çok iyi insanlarla bir arada olduğu için kendisini şanslı bulduğunu ifade etti.