Ana sayfa Sosyal Medya Atatürk’ü canlandırmaya hazırlanan Aras Bulut İynemli’yi dikkatli hayranları bir konuda uyardı!

Atatürk’ü canlandırmaya hazırlanan Aras Bulut İynemli’yi dikkatli hayranları bir konuda uyardı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, 4 sezon boyunca rol aldığı Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’daki performansıyla kariyerinin zirvesine çıktı.

Çukur dizisinin final yapmasının ardından bir süredir dinlenen oyuncu yer aldığı reklam filmleriyle hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Sosyal medyayı çok aktif olarak kullanmayan oyuncu zaman zaman yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşım hayranlarını sevindirdi.

Atatürk'ü canlandırmaya hazırlanan Aras Bulut İynemli'yi dikkatli hayranları bir konuda uyardı! 8

Oyuncunun dikkatli bazı takipçileri ise Aras Bulut İynemli’nin kilo verdiğine dikkat çekerek, ‘Neden gün geçtikçe zayıflıyorsun’ yorumlarında bulundular.

Atatürk'ü canlandırmaya hazırlanan Aras Bulut İynemli'yi dikkatli hayranları bir konuda uyardı! 9

Heniz ekranlarda bir proje için adı geçmeyen Aras Bulut İynemli, 2024 yılında vizyona girecek olan Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel bir projede yer alacak. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yapacağı projede ünlü oyuncu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk rolüne hayat verecek.

Atatürk rolü için çok heyecanlı olduğunu belirten İynemli, “Elimden geleni yapacağım. Çok heyecanlıyım, böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onurdur, gururdur. Ulu önderimizi en iyi şekilde anlatmak tek amacımız” açıklamasını yapmıştı. Role hazırlığın belirli bir süreci olduğunu belirten oyuncu, bunu daha sonra açıklayacağını ifade etti.