Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde geri dönüş ihtimali artık kalmadı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde geri dönüş ihtimali artık kalmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam’a yeni karakter geldi, ortam hemen değişti! Dizinin yeniden romantik komedi ortamına dönmesini bekleyenler için büyük şok yaşanıyor. Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinde artık Anıl Altan’ı da izleyeceğiz. Uzun bir süredir ekranda yer almayan oyuncu, yeniden hayranları ile buluşmaya geliyor. Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in paylaştığı dizinin yeni karakterinin ismi Ayaz…

Ayaz karakteri Ozan’ın üvey kardeşi olarak hikayeye giriş yapacak ve dengeleri de fazlasıyla değiştirecek. Babasının gözünde hiçbir zaman Ozan kadar değerli olmayan Ayaz’ın hikayede yapacakları izleyicilerin heyecanını da artıracak.

Anıl Altan ilk kez dizinin 26. bölümü ile 16 Aralık Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. Babası tarafından da daha az sevgi gören Ayaz, abisini her daim rakip olarak görmüştür. Anıl Altan’ın dizide hayat vereceği Ayaz’ın Ozan’la hesaplaşmaları, izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Bu hesaplaşma sahneleri ile dizideki gerilimin artması ve izleyicilerin de ilgisinin yükselmesi amaçlanıyor. Dizi hayranları ilk başladığı dönemde romantik komedi hikayesi olan Aşk Mantık İntikam’ın bu şekilde drama doğru kaymasını çok eleştirmişti.

Ayaz karakterinin gelmesi ile birlikte dram konusunda daha sert sahneler izleyeceksiniz ve romantik komediye doğru geri dönüş olmayacağını da Ayaz karakterinin hikayeye katılmış olması anlatıyor.

İşte Anıl Altan’ın ilk görüntülerinin yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin 26. bölüm fragmanı…