Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Mahkum dizisiyle ilgili taktiği tuttu

Fox TV’nin Mahkum dizisiyle ilgili taktiği tuttu

tarafından ker_def

Sezonun merakla beklenen dizisi “Mahkum” dün akşam ilk bölümüyle FOX izleyicisiyle buluştu. Aslında perşembe günleri yayınlanacak olan dizi için Fox TV farklı bir taktik denedi.

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizi salı gününün en çok izlenen yapımlarından biri oldu. Tabii ki salı akşamlar Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayınlanıyor ve başarıyla da yoluna devam ediyor. Ama dizinin koronavirüs sorunu nedeniyle yeni bölümü yetişmeyince, Fox TV yeni dizi Mahkum’u izleyici ile buluşturdu.

Fox TV’nin Mahkum dizisiyle ilgili taktiği tuttu 8

Dizi; Sosyal medyada ardı arkası kesilmeyen, birbirinden olumlu ve övgü dolu yorumlar aldı. Yorumlar arasında en çok oyunculuklar, senaryo ve cast ile ilgili tweetler ön plana çıktı.

Bu durum da gösteriyor ki, Fox TV istediği amacs ulaştı. Mahkum çok iyi bir başlangıç yaptı. Şimdi sıra kendi gününde aynı başarıyı tekrarlamasına geldi. Bu da gerçekleşir ise Fox TV adına büyük kazanım olacak.

Başrollerini; Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizinin ikinci bölümü şimdiden büyük merak konusu oldu.

Yarın, 16 Aralık Perşembe günü ikinci bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, bundan sonraki haftalarda her perşembe izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Fox TV’nin Mahkum dizisiyle ilgili taktiği tuttu 9

MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış.

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş ile Nergiz Herdem’in uyarladığı “Mahkum” Güney Kore dizisi, Innocent Defendant’tan uyarlandı.