Ana sayfa Sosyal Medya Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü!

Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam iki iddialı dizinin ilk bölümü aynı anda ekranlara geldi. Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu ve Star TV dizisi Ada Masalı. Her ikisi de büyük merakla beklenen dizi, aynı akşam yayınlanınca izleyici ikiye bölündü.

Kimi izleyici Baht Oyunu’nu kimisi de Ada Masalı’nı seyretmeyi tercih etti. Kimileri de iki dizi arasında kanal değiştirip durdu. Tabii bu arada iki yapım arasında çok büyük bir savaş vardı. Savaştan kısa ve uzun vadede kimin galip çıkacağı şimdi en çok merak edilen konu.

Her iki dizi de romantizm yüklü. Ancak Baht Oyunu İstanbul’da bir plazada Ada Masalı ise masmavi bir sahil kasabasında geçiyor. Her iki dizide de komedi unsurları mevcut ve her iki dizinin de başrol oyuncuları göz alıcı.

Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü! 15

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı Ada Masalı, şehirli, başarılı iş insanı Haziran ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alıyor. Dizi zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturuyor.

Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü! 16

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerde bir araya geldiği Baht Oyunu da ilk aşkı Rüzgar ile mutluluğu yakalayamazsa ailesinin kadınlarının kötü bahtını yaşayıp sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini anlatıyor. Dizi Ada’nın, batıl inançlarını sorgulamasına sebep olan Bora ile tanışması sonrasında yaşadığı eğlenceli maceraları konu alıyor.

İki iddialı dizinin aynı akşama konması ise izleyicilerde seçim zorluğuna neden oldu. Bazı izleyicilerin seçimi zaten önce belliydi. Bazıları ise kararsızdı. Bazı izleyiciler de Baht Oyunu ve Ada Masalı aynı akşama konulduğu için çok üzgündü.

İşte izleyici tepkileri…

Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü! 17

Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü! 18

Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü! 19Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü! 20

Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü! 21

Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü! 22

Aynı anda yayınlanan Ada Masalı ve Baht Oyunu izleyiciyi ikiye böldü! 23