Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisi ikinci sezon finalinde Halis Ağa planlarıyla herkesi şoke edecek!

Yalı Çapkını dizisi ikinci sezon finalinde Halis Ağa planlarıyla herkesi şoke edecek!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu Yalı Çapkını, sezon finali bölümü ile 7 Haziran Cuma 20.00’de Star’da.

7 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın sezon finali bölümünün konusu şöyle; Pelin’in hastalık konusunu bildiğini söylemesi Seyran’ı şaşkınlığa uğratırken, bu gelişme ikili arasındaki bir yardımlaşmaya ön ayak olur. Sevdiklerini koruyabilmek için daha güçlü olmaya karar veren Ferit, girdiği bu zorlu yolda en büyük destekçisi Kont Ziya’dan tavsiyeler alır.

Ferit, Kont Ziya tarafından bambaşka birine dönüştürülürken, onun hal ve tavırlarındaki bu değişim Seyran’ın hiç hoşuna gitmez ve çareyi Halis Ağa’ya haber vermekte bulur. Ancak bu hamle, Kont Ziya ve Halis Ağa’yı karşı karşıya getirir.

Artık bu kötü gidişata dur deme vaktinin geldiğini anlayan Halis Ağa, Korhan Ailesi’nin üzenleri cezalandırmak için kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük bir planı devreye sokar. Halis Ağa’nın sona sakladığı asıl sürpriz herkesi şok içinde bırakırken, Seyran ölüm ve yaşam arasındaki ince çizginin üzerindedir.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, sezon finali bölümüyle 7 Haziran cuma 20.00’de Star’da.