Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşkına ne oldu?

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşkına ne oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel. Onlar birlikte rol aldıkları dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü isimlerden.

Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu’nda ‘Ada’ ve ‘Bora’ karakterleriyle ekranlara gelen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisi dizinin setinde tanıştı ve arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü.

Baht Oyunu dizisi çok sevilmesine rağmen beklenen reyting oranlarını alamayınca final kararı aldı ve ikilinin yolları ayrıldı. Proje olarak yollarını ayıran aşıklar özel hayatlarında mutlu birlikteliklerine devam ediyor.

Sosyal medyada zaman zaman beraber fotoğraflarını paylaşan çiftten uzun süredir birlikte paylaşım gelmiyor. Durum böyle olunca hayranları da merak etti.

Aytaç Şaşmaz’ın son paylaşımına Cemre Baysel’in kalpli göz emojisi ile yorum yapması çiftin hayranlarının yüreğine su serpti.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşkına ne oldu? 7

Ekranda büyük bir uyum yakalayan ikiliyi hayranları tekrar bir arada görmek istese de iddialara göre,  Baht Oyunu ile çok başarılı bir yükseliş sergileyen Cemre Baysel’e birçok yeni teklif gelmiş durumda. Yine iddialara göre, Baysel kendisine gelen dizi tekliflerinin senaryolarını okuyor. Genç oyuncunun içine çok sinen, iyi bir senaryoyla ekrana dönmeye hazırlandığı belirtiliyor.

Aytaç Şaşmaz’ın adı ise çok iddialı bir projeyle anılıyor. Buna göre Şaşmaz, Namık Kemal’in aynı adlı eserinden uyarlanacak olan İntibah dizisiyle görüşüyor.