Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de iddialı başlayan dizi için final kararı alındı!

Show TV’de iddialı başlayan dizi için final kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni sezondaki dizi sıkıntısı devam ediyor. Cam Tavanlar ile Kahraman Babam dizilerini yaz döneminde 8. bölümlerinde yayından kaldıran kalan yönetimi, yeni bir final kararı daha aldı.

İçimizden Biri isimli dizinin de sadece 6 bölüm sürebildiği Show TV’nin bir başka dizisi Yalancı da yayın hayatına nokta koyacak. Reytingleri düşük gelen dizi ilk olarak Cuma akşamları yayınlandı. Sonra salı günlerine alınan dizinin son bölümlerde de izleyici ilgisini çekememesi üzerine final kararı alındığı ortaya çıktı.

İlk ve Son ile Kulüp dizileriyle bir hayli beğenilen Salih Bademci’nin başrolünde olduğu dizide Burçin Terzioğlu, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak da başrol performansları ile dikkat çekti.

Show TV'de iddialı başlayan dizi için final kararı alındı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yalancı dizisi 10. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayacak.

Kadın erkek ilişkilerine farklı bir yaklaşım getiren, yalanın insan hayatında ne kadar büyük problemlere yol açabileceğine yönelik detaylar sunan Yalancı dizisinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu ikilisinin performansını da hayranları çok beğendi.

Dizinin ekibinin 10. bölüm çekimlerini yapıp seti bitirmesi bekleniyor. Yalancı dizisi 9. yeni bölümü ile 16 Kasım akşamı Show TV’de yayınlanacak. Dizinin final bölümü ise 23 Kasım Salı akşamı izleyici ile buluşacak.