Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel tam da birbirlerini bulmuşlar!

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel tam da birbirlerini bulmuşlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle ilk bölümü 15 Haziran Salı günü buluşacak olan Baht Oyunu dizisinin fragmanları bir süredir yayınlanmaya devam ediyor. Dizi hayranları da merakla bu yapımı bekliyor. Aytaç Şaşmaz, Hekimoğlu dizisinde çok iyi bir çıkış yakaladı.

Son dönemde Cemre Baysel de Ramo ve ardından Sol Yanım dizileri ile farklı karakterlerde iyi performanslar sergiledi. Bu iki genç oyuncunun buluştuğu Baht Oyunu da heyecanın artmasını sağladı. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisinin ekrana çok yakıştıklarını düşünen dizinin hayranları bu ikiliden çok memnun

Sosyal medyada ikili için yapılan yorumlar dizi için büyük umut verici oldu…. Bir dizi hayranı, “Cemre’nin güzelliği, Aytaç’ın yakışıklılığı, tam birbirlerini bulmuşlar” diye yazdı…

Bir başka dizi hayranı ise “Aytaç acayip yakışıklı her seferinde düşüyorum” diye yorum bıraktı. Cemre Baysel’in güzelliğine ve sempatikliğine de vurgu yapan hayranlar, dizide de ikilinin birbirlerine çok yakıştıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel tam da birbirlerini bulmuşlar! 7

Eğlenceli bir yapım geliyor ve fragmanlar da birçok kişiyi etkilemeyi başardı. Baht Oyunu dizisinin ilk bölümü öncesinde sosyal medyada geniş bir izleyici grubunun olumlu yorumlarını görebilirsiniz. Yayınlanan her fragmana ilgi de hep yüksek oluyor. Baht Oyunu 1. Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı yeni dizisi “Baht Oyunu” Salı Kanal D’de başlıyor!

Dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.