Ana sayfa Sosyal Medya Bir maşallahınızı alırız! İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor!

Bir maşallahınızı alırız! İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en yakışıklı ve karizmatik oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ’un baba olacağı iddia edildi. İddiaya göre Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer yakında bir bebek sahibi olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, 2016 yılından bu yana çok mutlu bir evlilik sürdürüyor. Özel yaşamlarını magazin basınıyla paylaşmayan çift, mutlu beraberlikleriyle hayranlarına da örnek bir ilişki sunuyor.

İddialara göre çift uzun süredir bir bebek sahibi olmak istiyordu. Ve bu istekleri nihayet gerçekleşti. Kıvanç Tatlıtuğ’un 44 yaşındaki eşi Başak Dizer’in hamile olduğu ancak bunu herkesten gizledikleri belirtildi. Ancak eğer haberler doğruysa bu sır artık ortaya çıktı.

Bir maşallahınızı alırız! İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor! 8

Çift, Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde tanışmıştı. Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ’un dizide kostüm danışmanlığını yapıyordu. Aralarında başlayan ve iki yıl süren ilişki sonucunda çift Şubat 2016’da Paris’te evlendi.

iftin 50 kişinin katıldığı düğün Türk Büyükelçiği’nde gerçekleşmişti. Gelinin nikâh şahitleri Başak Dizer’in ortağı Deniz Marşan ile fotoğrafçı Tamer Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ’unki ise yapımcı Kerem Çatay ve menajeri Gaye Sökmen olmuştu.

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti gözlerden uzak yaşadıkları mutlu evliliklerini şimdi bir bebekle taçlandırmaya hazırlanıyor.