Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aziz dizisi prodüksiyonuyla da çok konuşulacak!

Aziz dizisi prodüksiyonuyla da çok konuşulacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yayınına sayılı saatler kalan Aziz dizisi yarın akşam saat 20.00’da Show TV’de izleyiciyle buluşacak. Ekran başındakileri, hikayenin geçtiği 1930’ların Antakya’sına götürecek olan dizi güçlü prodüksiyonuyla da adından söz ettirecek.

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in baş rolünde olduğu Aziz’in setinin ön hazırlığı 3 ay sürdü. Sanat ve dekor ekibinin yanı sıra döneme ait meydan, evler ve sokakların yapımında 264 kişi görev aldı. 817 ton demir, 400 m3 kereste, 1000 LT boyanın kullanıldığı setin aksesuar ve kostümleri de özel olarak tasarlandı.

Aziz dizisi prodüksiyonuyla da çok konuşulacak! 8

Kullanılan pek çok obje sıfırdan üretilirken 200’den fazla kıyafetin tasarımı gerçekleştirildi. Araştırma ve ön hazırlık sürecinin 6 ay sürdüğü Aziz dev kadrosu ve etkileyici hikayesi kadar yarattığı gerçekçi atmosferi ile de çok konuşulacak.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, proje danışmanlığını Zeynep Günay Tan’ın gerçekleştirdiği sezonun iddialı dizisi Aziz yarın  izleyici ile buluşacak.  Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme alıyor.

Aziz dizisi prodüksiyonuyla da çok konuşulacak! 9

Dizide Murat Yıldırım ve Damla Sönmez ile birlikte aralarında Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya’nın  da bulunduğu pek çok iddialı isim yer alıyor.