Ana sayfa Dizi Haberleri Çok ünlü bir oyuncu yedi yıl sonra Kırmızı Oda’yla ekrana dönüyor!

Çok ünlü bir oyuncu yedi yıl sonra Kırmızı Oda’yla ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sürekli yeni insan hikayelerini ekrana getiren ve ünlü isimleri konuk eden Kırmızı Oda, yedi yıldır hayranlarının karşısına çıkmayan bir oyuncu ekrana döndürüyor. Ünlü oyuncu Kırmızı Oda sayesinde sevenleriyle hasret giderecek.

Bugüne kadar Burcu Biricik, Evrim Alasya, Erkan Petekkaya, Aslıhan Güner, Uğur Yücel gibi çok ünlü isimleri konuk oyuncu olarak ağırlayan Kırmızı Oda dizisi, insan hikayelerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

TV 8’de yayınlanan ve başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun hasta hikayelerinden oluşuyor. OGM Pictures tarafından çekilen Kırmızı Oda, sürpriz konuklarıyla izleyicilerini şaşırtıyor.

Çok ünlü bir oyuncu yedi yıl sonra Kırmızı Oda'yla ekrana dönüyor! 7

Kırmızı Oda’da bu kez yine çok şaşırtacak bir isim var. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu isim, yedi yıldır ekranlardan uzak olan Meltem Cumbul. Bir dönem çok ünlü olan ve birçok projede yer alan Cumbul, Yılan Hikayesi’nde canlandırdığı Zeynep karakteriyle gönüllere taht kurmuştu.

Meltem Cumbul en son yedi yıl önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde Fatma Sultan karakterini canlandırmıştı. Bu dizinin ardından Cumbul, kamera önünde olmak yerine Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde oyuncu yetiştirmeyi tercih etmişti.

Bir dönem Oyuncular Sendikası’nın başkanlığını da yapan oyuncu uzun süredir gelen oyunculuk tekliflerini reddediyordu. Ancak Cumbul, Kırmızı Oda’dan gelen teklifi reddetmedi ve konuk oyuncu olmayı kabul etti.

Meltem Cumbul’un hangi bölümlerde rol alacağı ve canlandıracağı karakterle ilgili henüz bir bilgi verilmedi.