Ana sayfa Sosyal Medya Bu sezonun en iddialı yeni dizisi Yargı’dan izlenme rekoru!

Bu sezonun en iddialı yeni dizisi Yargı’dan izlenme rekoru!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de bu sezon yayınlanmaya başlayan ve aldığı reyting rakamlarıyla çok güçlü bir rakip olan Teşkilat’ı köşeye sıkıştıran Yargı dizisinden yeni bir rekor geldi. Dizinin ilk bölümü YouTube’da inanılmaz bir rakama ulaştı.

Senarist Sema Ergenekon’un aylar süren araştırmaları sonucu hikayesi ortaya çıkan Yargı, reytinglerde birinciliğine devam ediyor. Geçen sezondan bu yana TRT 1’de ekrana gelen ve pazar akşamlarının hakimi durumunda olan Teşkilat’ı yerinden eden Yargı, her bölümüyle nefesleri kesiyor.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizi, büyük bir heyecanla beklenen katilin kimliğinin açıklanmasına rağmen reytinglerinden bir şey kaybetmedi. Dizi YouTube’da da izlenme rekoru kırdı. Yargı’nın ilk bölümü YouTube’da 10 milyon izlenmeye ulaştı.

Ay Yapım tarafından çekilen Yargı’nın yeni bölümü 7 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak. Yeni bölüm de izleyicileri ekrana kitlemeye hazırlanıyor. Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümün tanıtımında Ceylin’in, Engin’e “Kim ölümü hak eder?” haykırışı izleyenleri duygulandırırken tanıtımın sonunda Engin’in itiraf çıkışı ise merak uyandırdı.

Ceylin’in gerçeği öğrendiğini anlayan Engin’in cinnet geçirdiğini bahane ettiği anlar herkesin kanını dondururken Yekta’nın Ceylin’e sarf ettiği “Krala ateş edeceksen öldüğünden emin ol!” cümlesi izleyiciyi meraklandırıyor.

Tanıtımın sonunda hakim karşısına çıkan Engin’in itirafta bulunmak istediğini dile getirdiği anlar ise soluk soluğa izlenecek bölümün sinyallerini veriyor. Yargı, pazar akşamları saat 20:00’de Kanal D’de.