Ana sayfa Sosyal Medya Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım’dan tüyolar; 6. ve 7. bölüm bomba etkisi yaratacak

Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım’dan tüyolar; 6. ve 7. bölüm bomba etkisi yaratacak

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizisi Aziz gerek güçlü oyunculuk performanları, gerek zengin prodüksiyonu gerekse çekim kalitesiyle yeni sezonun en iddialı yapımları  arasında yer alıyor.

Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren zirveye oturan Aziz dizisinde ‘Aziz’ karakterini canlandıran Murat Yıldırım, ‘Dilruba’ olarak izleyici karşısına çıkan Damla Sönmez ve ‘Efnan’ karakterini oynayan Simay Barlas Show TV’de yayınlanan Cumartesi Sürprizi programına konuk olarak Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Dizinin Beykoz’daki setinde gerçekleştirilen röportajda Ömür Sabuncuoğlu üç baş rol oyuncusuna merak edilenleri sordu. İzleyicinin en çok merak ettiği, ‘Dilruba ile Adem evlenecek mi?’ sorusunun yanıtının 6. bölümde verileceğini söyleyen Murat Yıldırım özellikle 6. ve 7. bölümlerin çok ses getireceğine ve pek çok sorunun cevabını bulacağına dikkat çekti.

Sabuncuoğlunun, ‘Evlilik gerçekleşecek mi?’  sorusuna karşılık oyuncuların, ‘Hangi evlilik’ yanıtını verip gülmesi de izleyicide hem soru işareti hem de heyecan yarattı.

Aziz'in yıldızı Murat Yıldırım'dan tüyolar; 6. ve 7. bölüm bomba etkisi yaratacak 7

Simay Barlas ve Murat Yıldırım röportajda, en çok ilk bölümde yayınlanan şelaleye atlama sahnesinde zorlandıklarını ve çok üşüdüklerini ekibin üzerlerine sürekli sıcak su döktüğünü ifade ettiler.

Murat Yıldırm, Aziz’in alışılagelmiş aşk hikayelerinin dışında bir hikayesi olduğuna bu sebeple izleyiciyi kısa sürede sardığına dikkat çekerek bu projede yer almaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

Ömür Sabuncuoğlu ile Aziz dizisinin baş rol oyuncularının keyifli sohbetinin tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;