Ana sayfa Dizi Haberleri Poyraz Karayel’in delifişek polisi İlker Kaleli yeni projesiyle çok şaşırtacak!

Poyraz Karayel’in delifişek polisi İlker Kaleli yeni projesiyle çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu İlker Kaleli çok az projede yer alıyor ancak yer aldığı her proje adından söz ettiriyor. Uzun süredir ekranda görünmeyen Kaleli, çok farklı bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

37 yaşındaki oyuncu Londra’da oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuğa ilk olarak 2012 yılında yardımcı oyuncu olarak rol aldığı Son dizisiyle başladı. İkinci dizisi Kayıp Şehir’le oyunculuktaki performansını gösterme fırsatı buldu ve ilk çıkışını yaptı.

İlker Kaleli en büyük çıkışını ise Kayıp Şehir’den sonra rol aldığı Kayıp’ın ardından çektiği Poyraz Karayel dizisiyle yaptı. Dizide başrolü Burçin Terzioğlu ile paylaşan yetenekli oyuncu canlandırdığı Poyraz karakteriyle sadece Türkiye’de değil yurt dışında da adını duyurmayı başardı.

Poyraz Karayel'in delifişek polisi İlker Kaleli yeni projesiyle çok şaşırtacak! 8

İlker Kaleli’nin en son rol aldığı Fox TV dizisi Öğretmen ise reytinglerden kötü sonuçlar alınca dokuzuncu bölümüyle final yaptı. Çok iyi derecede İngilizce bilen Kaleli, yayınlandığı dönem büyük olay yaratan Netflix dizisi The Serpent’ta rol aldı.

Başrolünde Tahar Rahim’in rol aldığı ve 1970’li yıllarda yaşayan bir seri katilin hayatının anlatıldığı dizide Kaleli, katilin Türk kurbanlarından biri olan Vitali’yi canlandırdı. İlker Kaleli dizide çok fazla görünmese de kariyeri için önemli bir adım oldu.

Poyraz Karayel'in delifişek polisi İlker Kaleli yeni projesiyle çok şaşırtacak! 9

Hayranları İlker Kaleli’yi yeni bir projede görmek için sabırsızlanıyor. Ancak yakışıklı oyuncu çok farklı bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda müzisyen olan İlker Kaleli, bir süredir sevgilisi şarkıcı Sıla’ya, bir şarkısında eşlik etmeye hazırlanıyor. İlker Kaleli, yeni albümünde Duman’ın bir şarkısını seslendirecek olan akustik ve elektro gitar çalarak destek olacak.