Ana sayfa Dizi Fragmanları Akın Akınözü’nü hayranlarıyla kavuşturacak Kaderimin Oyunu için önemli karar

Akın Akınözü’nü hayranlarıyla kavuşturacak Kaderimin Oyunu için önemli karar

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü, Hercai dizisinde elde ettiği başarıdan bu yana ekrana dönmesi dört gözle beklenen bir oyuncu. Uzun süredir sessizliğini koruyan ve en sonunda Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana dönecek olan Akın Akınözü’nün hayranlarıyla kavuşacağı tarih belli oldu.

Akın Akınözü’nün başrollerini Öykü Karayel ve Sarp Apak’la paylaşacağı dizi Star TV’de yayınlanacak. Dizinin ilk bölümünün yayın günü 3 Aralık Cuma günü olarak belirlendi.

Yapımını NGM Medya yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Gül Abus Semerci kaleme aldığı yeni dizi Akın Akınözü’nün ekranlara dönüşü olacak.

Akın Akınözü’nü hayranlarıyla kavuşturacak Kaderimin Oyunu için önemli karar 7

Akın Akınözü yeni dizisi Kaderimin Oyunu’nda Cemal isimli bir karakteri canlandırıyor. Cemal, Akın Akınözü’nün tabiriyle “Tutkulu, rekabetçi ve biraz da güvensiz” bir karakter. Akın Akınözü Cemal’in oldukça zor bir karakter olduğuna da dikkat çekiyor. Kaderimin Oyunu dizisinde Öykü Karayel ise üç çocuğu ile eşi tarafından terk edildikten sonra zor günler geçiren ve hayat mücadelesi veren Asiye isimli bir kadını canlandırıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin hikayesi şöyle olacak:

“Genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren, tüm yoksunluğuna rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adayan, onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin hayatı, gözünden sakındığı kızı Nergis’in başına gelen felaketle tepetaklak olur. Bunun üzerine kızını korumak uğruna, çocuklarıyla beraber dönüşü olmayan bir yolculuğa sürüklenen Asiye’nin yolu, kendilerine yardım eden hiç tanımadığı bir yabancı olan Mahir ile kesişir.

İnsani duygularla onlara yardımcı olan ve arabasına alan Mahir, verdiği bu kararla hem kendisinin hem de Asiye ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden henüz habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağı’na sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcıdır.”