Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisinin 18. yeni bölümünde Evren ile Bahar’ın ilişkisi nasıl ilerleyecek?

Bahar dizisinin 18. yeni bölümünde Evren ile Bahar’ın ilişkisi nasıl ilerleyecek?

tarafından ker_def

İkinci sezona salı akşamı güçlü bir başlangıç yapan Bahar dizisinde başrolde yer alan Demat Evgar yine oyunculuk başarısı ile adından konuşturdu.

Bahar dizisinin 17. bölümünde hem reytinglerde iyi sonuçlar alması hem de sosyal medyada geniş bir kitle tarafından desteklenmesi dikkat çekiciydi.

Bahar dizisinin 18. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Yeni bölümden yayınlanan ilk fragman ile birlikte detaylar ortaya çıktı.

Önceki akşam yayınlanan bölümüyle ortalığı kasıp kavuran “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?”ın yeni bölümünden ilk tanıtım dikkatleri çekti.

Bahar ve Evren’in öpüşmesi ekrana gelen bölüme damgasını vururken; dizinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda Evren’in “Buradayız, ikimiziz ve dünyanın geri kalanı bizi ilgilendirmiyor,” sözleri dikkat çekti.

Tanıtımda ikilinin öpüşmesine tanık olan Timur, Bahar’ı suçlarken; Umay da anne ve babasının kavgasından Evren’i sorumlu tuttu. Kalbi ve çevresindeki baskılar arasında kalan Bahar’ın en büyük destekçisi yine Çağla olurken; mesleğini kaybetmesinden dolayı Timur’u suçlayan Rengin, Timur’un evlilik teklifiyle şok oldu.

“Anneler de kusurlu olabilir, benim de hata yapmaya, yanlış yapmaya, denemeye ihtiyacım var,” diyen Bahar ve Evren’in ilişkisinin nasıl ilerleyeceği ise büyük merak konusu oldu.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” her salı saat 20.00’de Show TV’de!