Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi yeni sezona çok iyi başladı, Tolga Sarıtaş projeye büyük heyecan kattı!

Teşkilat dizisi yeni sezona çok iyi başladı, Tolga Sarıtaş projeye büyük heyecan kattı!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, dün akşam yüz on ikinci bölümüyle ekrana geldi. Tolga Sarıtaş’ın diziye Altay karakteri ile katılması hayranlarını çok memnun etti.

Söz isimli asker dizisinden sonra yine aksiyon dolu bir yapımda yer alan, Aybüke Pusat ile ikinci kez başrolde buluşan Tolga Sarıtaş etkileyici performansı ile ilk bölümde dikkat çekti.

Sosyal medya ortamında da Teşkilat dizisinin çok iyi geri dönüşler elde ettiğini söylemek gerekiyor. Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar:

Altay, Neslihan’ın yakın koruması oldu…

Terör örgütüne kök söktüren Yüzbaşı Altay, Dışişleri Bakanlığı’na bağlı bir helikopterden gelen kaza haberiyle hemen yardım için bölgeye gitti.

Neslihan, istihbarat görevlisi Selen ile kendilerine kurulan pusudan yaralı olarak kaçmaya çalışırken yakalandılar. Makinist’in liderliğinde yabancı istihbarat ekipleri, peşinde oldukları çantanın şifresi için Selen’e işkence uyguladı.

Neslihan ise bir kez daha ölümle burun buruna geldi. Kurtarma ekibinin başındaki Altay, helikopterdeki kişilerden birinin kardeşi Selen olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı. Neslihan ve Selen’in izini bulan Altay, kız kardeşinin ölümüyle birlikte derinden sarsıldı.

Bu olayın ardından Neslihan, MİT özel faaliyetler başkanı olarak yeni görevine atanırken çanta Makinist’in ve dolayısıyla onun patronu olan Kate isimli tehlikeli bir ajanın eline geçti. Ancak çantanın içinde bulunan bilgiler özel bir sistemle korunduğu için çözülemedi.

Yeni görevi nedeniyle Neslihan’ın yakından sıkı bir şekilde korunması için harekete geçildi. Akif Başkan bu görevi Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan Altay’a verdi. Neslihan, katıldığı bir davette uğradığı saldırıdan Altay’ın hamlesiyle zarar görmedi. Saldırıyı planlayan Makinist, teşkilat tarafından yakalandı.

Diğer tarafta eski hayatından kopan Korkut yeni görevi sebebiyle Bulgaristan’da hapishaneye sızarak mafya babası Hamdi Karaçay’a ulaşmayı başardı.

Kısa sürede Hamdi’nin dikkatini çeken Korkut, onun hapishaneden kaçmasına yardım etti ve birlikte Türkiye’ye döndüler. Hamdi’nin güvenini kazanan Korkut, operasyonun birinci aşamasını tamamladı.

Makinist’in cezasın kesmek isteyen Altay ise kardeşi Selen’in hayatta olabileceğini öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Teşkilat Altay’dan Tuna’ya, yeni bölümüyle Pazar akşamı TRT 1’de…