Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar, Evren’i affedecek mi? Bahar dizisi 22. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne!

Bahar, Evren’i affedecek mi? Bahar dizisi 22. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne!

tarafından ker_def

Show TV’nin, MF Yapım imzalı sevilen dizisi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın 22. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.

Heyecanın doruklara çıktığı tanıtımda Bahar ve Timur, kızları Umay’ın velayeti için karşı karşıya gelirken; Bahar’ın Timur’a attığı tokat tanıtıma damgasını vurdu.

Tanıtımda, Bahar’ın Evren’e pansuman yaptığı sahne dikkat çekerken; ikilinin aralarındaki buzların eriyip erimeyeceği ise büyük merak konusu oldu.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı, Show TV’de ekranlara gelen MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Elçin Afacan, Nizam Namidar, Füsun Demirel, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan, Nihal Yalçın gibi önemli isimler bulunuyor.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” her Salı saat 20.00’de Show TV’de!