Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisi tüm güçlü rakiplerine rağmen ayakta kalmayı başarıyor!

Bahar dizisi tüm güçlü rakiplerine rağmen ayakta kalmayı başarıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı, sevilen dizisi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” Salı akşamı yayınlanan yeni bölümüyle milyonları ekrana kilitledi ve reyting sıralamasında tüm kategorilerde adını zirveye yazdırdı.

‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın yirminci bölümü reytinglerde yine birinci sırada yer almayı başardı. Salı akşamları yeni başlayan Now televizyon kanalındaki Gizli Bahçe dizisinin etkisi bile Bahar dizisine önemli bir olumsuzluk yaratmadı. Bir Gece Masalı, Mehmed Fetihler Sultanı ve Gizli Bahçe dizilerinin güçlü hikayelerine rağmen, Bahar dizi projesi yine tüm izleyici gruplarında birincilikler almaya devam ediyor.

Sosyal medyada da Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? fırtınası esti. İzleyicilerin birbirinden güzel yorumlar yağdırdığı Bahar etiketi, 5 saat 45 dakika boyunca gündem konusu olurken; Bahar’ı hastaneden gönderme planlarıyla çok konuşulan Süreyya, 3 saat 20 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Seren, hamileliğini ailesine açıkladıktan sonra sınandığı zorlu olaylarla 2 saat 5 dakika boyunca; Rengin karakteri ise Bahar’la yaşadığı yüzleşmeden ve verdiği kararlardan sonra 1 saat 55 dakika boyunca gündem konusu oldu.

Show TV’de ekranlara gelen MF Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt yer alırken, senaryosunu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce kaleme alıyor