Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu mucizesi bu! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz başarının mimarı!

Baht Oyunu mucizesi bu! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz başarının mimarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baht Oyunu dizisi ilk başladığında düşük gelen reytingler herkesi üzmüştü. Ancak hikaye hem güzel hem de oyuncular çok iyi seçilmişti. Özellikle de Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisi çok iyi uyum yakaladı. İki genç oyuncunun sempatik halleri de Baht Oyunu dizisinin yükselmesinde önemli bir etken oldu.

Cemre Baysel’in mimiklerine hayran kalan ve dizinin espri dolu repliklerini de çok beğenen hayranlar her geçen gün arttı. Dizinin reytingleri de yavaş yavaş yükseldi. Dün akşam yayınlanan 4.bölümde ise adeta patlama yaşandı. Ada Masalı dizisini bile geçmeyi başaran Baht Oyunu, sosyal medyada da büyük bir etkileşim başarısı ortaya koydu. Dizi, sosyal medyada #BahtOyunu etiketiyle en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Baht Oyunu dizinin 4. bölüm reytingleri ortalama oranların üzerinde geldi ve dün akşam tüm kategorilerde ikincilik geldi… Kanal D dizisinin bu çıkışının mimarları ise başrol oyuncuları oldu. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisi gerçekten iyi bir iş ortaya koydu. Performansları, doğallıkları ve dizideki güçlü işbirlikleri ile Baht Oyunu ekip olarak önemli bir başarının sahibi oldu.

Dizinin yeni bölümünde bu yükselişin sürmesi bekleniyor. Baht Oyunu 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Ada ve Bora yakınlaşıyor!

Bora, Ada’ya daha kibar davranmaya başlıyor. Şirkette yeni bir yazı yazılacaktır. Bora bu yazıyı Ada’yla yazmak isteyince Tuğçe çıldırıyor. Rüzgar ise olaylara anlam veremiyor.

Baht Oyunu 13 Temmuz Salı günü yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak.