Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu’ndaki bu sahne izleyiciyi çok rahatsız etti! İzleyiciye göre bu resmen tacizdi!

Baht Oyunu’ndaki bu sahne izleyiciyi çok rahatsız etti! İzleyiciye göre bu resmen tacizdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu her ne kadar reytinglerde çok parlak başlamasa da yükselişini sürdürüyor. Zira dizinin reytingleri 3. bölümünde ilk iki bölüme göre çok daha iyi geldi, dizi ekibinin de morali düzeldi. Ancak Baht Oyunu’nun dün akşam yayınlanan üçüncü bölümündeki bir sahne izleyicilerin büyük tepkisini çekti.

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in rol aldığı dizinin dün akşamki bölümünde Ada, Bora’nın aklına Tuğçe’yi işlemek için çeşitli oyunlara başvurdu. Bora’nın yeni yazı dizisi için araştırmalara devam ettiğini öğrenen Ada ve Tuğçe, bir plan yaparak Bora’nın kullandığı chat programı üzerinden onunla yazışmaya başladılar. Bora’yı etkilemek için nasıl davranması gerektiğini çözen Ada, yazışmayı kendisi üstlendi.

Ancak dizinin dün akşamki bölümünde bir sahne vardı ki izleyiciler çok rahatsız oldu. Bu sahnede Rüzgar ve Bora salonda yatıyor. Bora’nın uyuduğundan emin olan Rüzgar, bir süre sonra yerinden kalkarak Tuğçe’nin uyuduğu yatak odasına giriyor. Kapıyı kapatıp kilitliyor. Bu durumu fark eden Ada heyecanla Bora’yı uyandırıyor ve durumu anlatıyor. Ancak Bora duruma hiçbir tepki göstermiyor. Ancak her ikisi de Tuğçe çığlık atınca duruma müdahale ediyor.

Peki izleyici bu sahneye neden tepki gösterdi. Onlara göre bu sahne resmen bir cinsel taciz sahnesiydi. Ve böylesine önemli bir sahnenin komedi unsuruyla gösterilmesi son derece yanlıştı.

İzleyici sahnenin videosunu sosyal medyada paylaşarak tepkisini dile getirdi. Bir izleyici paylaşımında “Şu sapıklık ve taciz sahnesinde kullanılan müziğe bakın hele.
Bir de çıkıp kadına şiddet diye bas bas bağırırlar utanmadan. En beğendiğim yaz işlerinin başındaydı üstelik #bahtoyunu” diye yazdı.

Aynı izleyici sahnenin devamını da “Bu da devamı.. En az önceki sahne kadar rezil ve tehlikeli…
Yazılan diyaloglara bakın hele. Hiç mi utanmadınız be. #bahtoyunu” sözleriyle paylaştı.

Bir başka kadın izleyici de sahneden çok rahatsız olduğunu dile getirdi ve şöyle yazdı: “Aynen ben de aşırı rahatsız oldum. Absürt komedi diyorlar da nesi komedi bunun. Oysa ki dizi genel olarak iyi ilerliyordu. Şimdi kimse izlemez”

 

Bir başka kadın izleyicinin tepkisi de çok sertti. İzleyici tepkisini şöyle dile getirdi: “Dün izlerken bende aşırı rahatsız oldum. Sevgili olsalar neyse diyeceksin ama yinede taciz oluyor. Bora hadi sevgili olduklarını biliyor ama Ada Tuğçe için değil de kocasını düşünüyor. Ne olursa olsun yanlış yazılmış bir sahne, telafisi olur mu bilmem”

blank

Sahneyle ilgili izleyicilerin yorumlarını aşağıda görebilirsiniz.

blank

blank

blank

blank

blank

blank