Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu’nun Ada’sı Cemre Baysel’in yeni projesi ne olacak?

Baht Oyunu’nun Ada’sı Cemre Baysel’in yeni projesi ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yaz dizisi olarak yayınlanan Baht Oyunu’yla adı parlayan Cemre Baysel artık izleyicilerin çok sevdiği bir oyuncu. Baht Oyunu’ndaki performansıyla çok beğenilen oyuncunun yeni projesi büyük bir merakla bekleniyor.

Baht Oyunu, Kanal D’de yaz dizisi olarak başlamıştı. Dizi yaz boyunca reytinglerden çok yüksek puanlar almıştı. Ancak kış sezonu gelip de yeni diziler başlayınca Kanal D, Baht Oyunu’nu zirvede bırakıp final yapmasına karar vermişti.

Baht Oyunu, izleyiciyi sıkmadan ve bıktırmadan ekrana veda etti. Her ne kadar izleyici final kararına tepki gösterse de belli ki bu, dizi için çok doğru bir karardı. Bu güzel diziden en çok akıllarda kalan ise başrol oyuncuları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın arasındaki müthiş uyum oldu.

Baht Oyunu'nun Ada'sı Cemre Baysel'in yeni projesi ne olacak? 7

Dizide Ada karakterini canlandıran Cemre Baysel, komik ve sevimli halleriyle izleyici tarafından o kadar çok sevildi ki artık genç oyuncu ekranın en çok aranılan isimlerinden biri haline geldi. Şimdi hayranları, Cemre Baysel’in yeni projesini dört gözle bekliyor.

İddialara göre Baht Oyunu ile çok başarılı bir yükseliş sergileyen Cemre Baysel’e birçok yeni teklif gelmiş durumda. Yine iddialara göre Baysel kendisine gelen dizi tekliflerinin senaryolarını okuyor. Genç oyuncunun içine çok sinen, iyi bir senaryoyla ekrana dönmeye hazırlandığı belirtiliyor.

Bu arada Cemre Baysel, Baht Oyunu’nda başrolü paylaştığı Aytaç Şaşmaz’la olan aşkıyla da gündemde. Dizideki birlikteliklerini gerçek hayata taşıyan çift, çok mutlu bir ilişki yaşıyor. Bu durum, Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı yeniden bir arada görmek isteyen izleyiciyi de çok mutlu ediyor.