Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinden sonra Gizem Karaca’nın sürpriz bir dizide, sürpriz bir isimle partner olması gündemde!

Baraj dizisinden sonra Gizem Karaca’nın sürpriz bir dizide, sürpriz bir isimle partner olması gündemde!

tarafından zk zk

elevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Baraj dizisi, geçtiğimiz yıl Covid 19 salgını öncesinde başlamış ve yaşanan salgın nedeniyle pandemi sürecindeki karantinalar sebebiyle pek çok yapım gibi ekrana uzun bir ara vermişti. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un rol aldıkları dizi, 2. sezonda da devam etmişti.

Dizi, 39. bölümüyle Mayıs ayında ekrana veda etmişti. Dizinin 2. sezonunda Bahar karakteri ile yapıma Gizem Karaca dahil olmuştu.

17. bölümden itibaren dizide rol almaya başlayan Karaca, oyunculuğu ile izleyenlerden bir kez daha beğeni aldı. Gizem Karaca, uzun bir zaman, televizyon dizilerinde oynamak yerine, filmlerde rol almayı seçmişti. TRT1’in Şampiyon dizisinin ardından da Baraj ile ekrana gelmişti Karaca.

Gizem Karaca’nın yeni sezonda sürpriz bir dizide rol alacağı şeklinde kulis bilgileri şu sıralar gündeme geliyor. Üs Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Kore dizisi Marriage Contract isimli dizinin uyarlaması olan Evlilik Sözleşmesi isimli dizide Gizem Karaca’nın, Murat Yıldırım ile partner olacağı konuşuluyor.

Baraj dizisinden sonra Gizem Karaca'nın sürpriz bir dizide, sürpriz bir isimle partner olması gündemde! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Evlilik Sözleşmesi dizisinin başrolünde Murat Yıldırım rol alıyor. Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yapacağı dizide Yıldırım’ın partneri olarak Gizem Karaca’nın ismi geçiyor.

atv’de yayınlanacak olan uyarlama dizide Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal ve Deniz Hamzaoğlu’nun da kadroda olduğu konuşuluyor.

Kadrosuyla şimdiden dikkatleri çeken dizinin orijinal hikayesi ise şöyle:

Bir kadın kocasını geçirdiği kazada kaybeder. Bundan sonra kadın küçük kızını tek başına büyütmeye başlar. Ancak, beyninde tümör olduğunu öğrenir. Kızına bakabilecek bir varis bulmak amacıyla sınırlı bir süre eşi olabilmesi için bir adamla sözleşme imzalar.