Ana sayfa Dizi Haberleri Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan’ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu!

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan’ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Fox TV’de ekrana gelen Son Yaz dizisini izleyenler, sezonun son bölümünde hiç beklemedikleri bir final ile karşılaştılar. Dizinin sevilen ikilisi Savcı Selim ve karısı Canan, en mutlu günlerinde ebediyen ayrıldılar!

Son Yaz’ın 21. bölümündeki final sahneleri, izleyenlerin hem aklını karıştırdı hem de büyük üzüntü yaşattı. Gözyaşları içinde izlenen sahnelerde, heyecan ve gerilim had safhadaydı. Akgün’ün kardeşi Gökhan ile hesaplaştığı ve istemeden de olsa onu vurduğu anlarda, en büyük sırrını söyleyemeden ölmesi, izleyiciyi geren bir andı.

Gökhan’ın, aslında annesini kurtarmaya çalışırken kazayla öldürdüğü öğrenildi. Akgün’ün babası Selçuk Taşkın’ın karısını öldürmek için adam tuttuğu, Gökhan’ın bunu öğrenip durdurmaya çalıştığı anlaşıldı.

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan'ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu! 16

Akgün 8 yaşındayken ailecek tatile gittikleri sırada araçlarını yüzü kar maskeli bir kişi durdurdu. Elindeki silahı arabaya doğrultan kişinin yanına giden Selçuk Taşkın, onu tutmaya çalışırken silah patladı ve Gökhan ve Akgün’ün annelerine isabet etti kurşun.

Gökhan, tüm bunları anlatamadan öldü. Annesinin kendi silahından çıkan kurşunla öldüğünü anlattı ama bunun kaza olduğunu, asıl azmettiricinin babası olduğunu söyleyemedi. Akgün, Gökhan ile konuşurken bir anlık silahına sarıldı ve abisini öldürdü.

Bu sırada bir gece önce herkesin katıldığı eğlenceli bir düğünle Canan ve Selim tekrar evlendiler. Çocuklarının da mutluluktan uçtuğu ve birlikte İstanbul’a doğru yola çıktıkları anlarda yol çalışması yapan birileri aracı durdurdu. Selim, adamın belindeki silahı görünce aracı hızlı sürdü.

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan'ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu! 17

Bu sırada adamlar arabaya kurşun yağdırıyordu. Savcı Selim, uzaklaştıktan sonra aracını durdurup ekipleri aradı. Bu esnada Canan’ın boynundan vurulduğunu farketti. Canan, anahtarın saksının altında olduğunu söyledi, çocuklara iyi bakmasını tembihleyip ‘Deniz sana geliyorum’ diyerek son nefesini verdi.

İzleyenleri çok üzen bu sahnelerde, Deniz’in kim olduğu merak konusu oldu. Dikkatli izleyiciler, Deniz’in, Canan’ın ölen bebekleri olduğu ile ilgili bilgiyi sosyal medyadan paylaşmakta.

Bu arada dizinin isminin ‘Son Yaz’ olması da şimdi anlam kazandı! Birlikte huzurla geçirilen son yazdı! Bu yazdan sonra ne Akgün için ne de Savcı ve ailesi için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! Mutlu oldukları son yazdı!

Yeni sezonda dizinin İstanbul’da hikayesine devam edeceği, Selim’in savcılığı bırakarak katillerin peşine Akgün ile birlikte düşeceği, mafya ile bir hesaplaşmaya girişeceği şeklinde tahminler yapılıyor.

Funda Eryiğit’in bu sahneden sonra diziden ayrılmış olduğu kesin gibi! Bir sürpriz olmazsa Canan artık dizide yok. Ali Atay’ın da ayrılacağı şeklindeki iddialar, Atay’ın menajeri tarafından sosyal medyadan yalanlandı.

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın da başrollerde yer aldığı dizi, çok şaşırtıcı bir sonla sezon finali yaptı. Yeni sezonda devam edecek olan dizi, yaz sezonuna izleyenleri hem şaşırtan hem de merak içinde bırakan sahnelerle girdi…

İzleyenler de final sahnelerinde oyunculuklara, hikayeye övgü dolu yorumlar yaptılar sosyal medyadan…

İşte Canan’ın arabada vurulduğu o anlar ve sosyal medyada diziyle ilgili bazı paylaşımlar…

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan'ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu! 18

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan'ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu! 19

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan'ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu! 20

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan'ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu! 21

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan'ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu! 22

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan'ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu! 23

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan'ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu! 24

Neden Son Yaz, şimdi anladınız mı? Canan'ın ölmeden önce andığı kişi merak konusu oldu! 25