Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım’ın Pervin’i Goncagül Sunar yeni projesini seçti!

Benim Tatlı Yalanım’ın Pervin’i Goncagül Sunar yeni projesini seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Benim Tatlı Yalanım dizisinde izlediğimiz deneyimli oyuncu Goncagül Sunar, dizi setlerine geri dönüyor. Sunar’ın yeni projesi Show TV’nin iddialı dizisi Üç Kuruş oldu.

Goncagül Sunar dizi dünyasının en deneyimli isimlerinden biri. Rol aldığı ilk diziyle büyük çıkış yapan Goncagül Sunar, 1992 yılında çekilen ve yayınlandığı dönem büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Mahallenin Muhtarları dizisinde canlandırdığı Goncagül karakteriyle tanındı.

Mahallenin Muhtarları’ndan sonra dizilere ara veren ve filmlerde rol alan Sunar, 10 yıl sonra bu kez Asmalı Konak dizisiyle ekranlara döndü. Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında yer alan Asmalı Konak’ta canlandırdığı Hayriye karakteriyle bir kez daha çok sevildi.

Benim Tatlı Yalanım'ın Pervin'i Goncagül Sunar yeni projesini seçti! 7

Ağırlıklı olarak sinema filmlerinde rol alan Sunar bugüne kadar Çemberimde Gül Oya, Tatlı İntikam, Yol Arkadaşım, Leyla İle Mecnun, Umutsuz Ev Kadınları, Muhteşem Yüzyıl, Kaderimin Yazıldığı Gün, Bir Litre Gözyaşı gibi dizilerde unutulmaz karakterlere imza attı.

Goncagül Sunar’ı en son iki yıl önce çekilen Benim Tatlı Yalanım dizisinde Pervin karakteriyle izlemiştik. Sunar setlere verdiği iki yıl aradan sonra bomba bir yapımla ekranlara dönüş yapıyor.

Deneyimli oyuncu Show TV’nin, bu sezonun en iddialı işlerinden biri olan Üç Kuruş’un ekibine katıldı. Goncagül Sunar, Üç Kuruş’ta Ekin Koç’un canlandırdığı komiser Efe’nin annesini canlandıracak. Sunar’la birlikte bir başka deneyimli oyuncu olan Zafer Algöz de ekibe dahil oldu. Algöz de Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Bahar karakterinin babası Nezih’i canlandıracak.