Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal bu defa çok farklı bir rolde!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal bu defa çok farklı bir rolde!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Mucize Doktor’ dizisinde canlandırdığı ‘Nazlı’ karakteriyle adını duyuran Sinem Ünsal pazar akşamı Fox TV ekranlarında Elbet Bir Gün dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Elbet Bir Gün de Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk ile baş rolü paylaşan oyuncu Women’s Shine Dergisi’nin Kasım sayısına kapak oldu. Oyuncu dergiye samimi açıklamalarda bulundu.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal bu defa çok farklı bir rolde! 10

Yeni dizisinde çok farklı, daha kadınsı bir rolle izleyici karşısına çıkacak olan Sinem Ünsal, “Aidiyet duygusu çok onayladığım bir şey değil. Hiç kimseye bu gibi duygular geliştirmemeye çalışıyorum. Başkaları için malzeme olmak istemiyorum”  şeklinde konuştu.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal bu defa çok farklı bir rolde! 11

“Sevgimi, yakınlık duyduğum birilerine bile bir şeyler içimde dolup taşana kadar gösteremiyorum” diyen Ünsal, “Hayatım hep toz pembe değil. Elimde olmadan istemediğim durumlara yuvarlanabiliyorum. Hayallerimle yaşarım ben. Uçuk kaçık demeyin hayal edin” şeklinde konuştu.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal bu defa çok farklı bir rolde! 12

İzleyici ile buluşmak için gün sayan Elbet Bir Gün de geçmişlerinden kaçan ve çok farklı hayatlar yaşayan iki kız kardeşin yıllar sonra beklenmedik bir şekilde tekrar bir araya gelmeleri anlatılıyor.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal bu defa çok farklı bir rolde! 13

Mutsuz bir evliliği olan Nesime (Şebnem Bozoklu) aşığına kaçarak evi terk eder. Eniştesinin peşine düştüğü ancak hiçbir şeyden haberi olmayan Feride’nin (Sinem Ünsal) de kaçmaktan başka şansı yoktur. O günden sonra yolları ayrılan ve kendilerine çok farklı hayatlar kuran kız kardeşlerin yolları tüm Türkiye’nin gündemine oturan çok acı bir haberle yeniden kesişir.