Ana sayfa Dizi Haberleri Poyraz Karayel’in yönetmeni artık Bir Zamanlar Kıbrıs’ta!

Poyraz Karayel’in yönetmeni artık Bir Zamanlar Kıbrıs’ta!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bu sezonun en sevilen dönem dizilerinden Bir Zamanlar Kıbrıs, kısa süre önce 9. bölümüyle ekranlara veda etti. Pelin Karahan, Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini paylaştığı TRT 1 dizisi Kıbrıs’ta, Kanlı Noel olayıyla başlayan katliamı anlatıyor.

Özellikle Serkan Çayoğlu ile Ahmet Kural ikilisinin oyunculuklarında başarıyla dikkat çektiği dizinin yönetmenini ayrıldığını kısa süre önce bu sayfalardan duyurmuştuk. Dizinin başarıya ulaşmasında en önemli isimlerden biri olan yönetmen Hakan İnan, dizinin yönetmenliğinden ayrılmıştı.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için yeni yönetmen nihayet bulundu. Gazeteci Birsen Altuntaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni bölümlerinde koltuğa, genç kuşağın yetenekli yönetmenlerinden Osman Taşçı’nın geçeceğini duyurdu.

Poyraz Karayel'in yönetmeni artık Bir Zamanlar Kıbrıs'ta! 7

1981 yılında Bandırma’da doğan Osman Taşçı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Dizilerdeki ilk deneyimini 2003 yılında Alacakaranlık dizisi ile yönetmen yardımcılığı yaparak kazandı. Ardından Baba, Okul, Beni Bekledinse, Yabancı Damat, Küçük Kıyamet adlı dizilerde yardımcı yönetmen görev aldı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde beş sezon boyuca yardımcı yönetmenlik yaptı.

Dizilerdeki ilk yönetmenlik deneyimini Ankara’nın Dikmeni dizisiyle olan Taşçı, ardından Gecenin Kraliçesi, Hayatımın Aşkı, Poyraz Karayel ve Yüzyüze dizilerini yönetti. 2016 yılında Olaylar Olaylar isimli filmin yönetmenliğini üstlendi.

Yeni yönetmenle birlikte Bir Zamanlar Kıbrıs’ın son zamanlarda düşen reytingi bakalım nasıl bir seyir izleyecek? Bu arada sonbaharda yeni sezon çekimlerine başlayacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için Süleyman Demirel’e benzeyen oyuncu arayışı sürüyor.