Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz, yeni dizisinde büyük şok yaşadı!

Biran Damla Yılmaz, yeni dizisinde büyük şok yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Baraj isimli dizide başrolde yer alan Biran Damla Yılmaz, başarılı geçen bu projenin ardından yeniden Fox TV ekranında başka bir dizide yer alıyor.

Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde Kumru karakterini canlandırmakta olan Biran Damla Yılmaz, sette koronavirüs ile karşı karşıya kaldı. Yapılan testleri pozitif çıkan oyuncunun karantinaya alındığı ortaya çıktı.

Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu yönünde bilgiler geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre sette tüm ekibe yapılan testlerden başka bir koronavirüs vakası çıkmadı. Bu durum dizi ekibini bir hayli rahatlattı.

Biran Damla Yılmaz’ın yeni bölümdeki birçok sahnesi çekildiği için bölüm yayını konusunda bir sorun olmadığı da ortaya çıktı.

Daha önce de dizinin setinde yaşanan koronavirüs sorunları nedeniyle Yasak Elma birkaç kez daha gündeme gelmişti. Ekibin sıkı önlemler aldığı ve çekimlerin aksamaması için her türlü detayın düşünüldüğü gelen bilgiler arasında bulunuyor.