Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisiyle parlayan Cihan Şimşek’e yeni teklif!

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Cihan Şimşek’e yeni teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisi birçok genç oyuncunun gündeme gelmesini sağladı. Kısa sürede popüler olan bu gençlerden birisi de Cihan Şimşek… Dizide canlandırdığı Oğulcan karakteri ile dikkatleri çeken Cihan Şimşek, 2009 yılından bu yana setlerde önemli tecrübe biriktirdi.

1992 yılında Almanya’da dünyaya gelen Cihan Şimşek, Bez Bebek isimli dizideki Selim karakteri ile tanındı. Birçok reklam filminde de izlediğimiz oyuncu; Medcezir, Beni Böyle Sev, 4N1K gibi projelerde kendisini gösterdi.

Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakteri ile yer alan oyuncu, eğlenceli bir öğrenci olarak hikayede dikkat çekiyor. Bu dizide kısa rolleri olsa da Oğulcan karakteri öne çıktı ve Cihan Şimşek geniş bir hayran kitlesine kendisini sevdirmeyi başardı.

Genç oyuncuya yeni teklifler geldiği de ortaya çıktı. Dijital dizi çalışmaları yapan Kum Film’in yeni projesinde Cihan Şimşek’in de yer alması gündemde.

Ay Çöreği isimli Zeynep Sahra’nın çok satan kitabından uyarlanacak olan yeni dijital dizide yer alması için Cihan Şimşek’e teklif yapıldı. Genç oyuncunun nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor.