Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV artık yok, şimde Now ismi ile yeni bir dönem başladı!

Fox TV artık yok, şimde Now ismi ile yeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner ve Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk bu akşam isim değişikliğinin gerçekleşeceği dakikalarda FOX Ana Haber’de Selçuk Tepeli’nin konuğu oldular ve saatler 19.45’i gösterdiğinde kanalın isim değişikliği canlı yayında gerçekleşti, ekrandaki logo NOW’a dönüştü.

Soner, kanalın yayın politikalarında hiçbir değişiklik olmayacağını, değişimin sadece kanalın ismiyle sınırlı olacağını konuşmaları sırasında yeniden vurguladı.

LANSMAN FİLMİ YAYINDA!

Bu sene isim değişikliği döneminde yayınlanması kararlaştırılan sezon tanıtım filmi de değişikliğin açıklanmasının hemen ardından izleyiciyle buluştu. İddialı dizileri, programları ve haber bültenlerini ekrana getirmeye yeni ismiyle devam eden NOW, bu sezon yayında olan içeriklerinin tanıtıldığı lansman filmiyle her sezon olduğu gibi dikkatleri yine üzerine çekti.

Dizi oyuncularının ve ekran yüzlerinin yer aldığı yeni film kısa süre içerisinde sosyal medyada çok beğeni topladı ve paylaşıldı.

Yönetmenliğini Kemixiz’in, prodüksiyonunu Panda Film’in, kreatif çalışmalarını NOW Türkiye tanıtım ekibinin ve Medina Turgul DDB’nin, styling’ini Room’un, saç-makyajını Önder Tiryaki ve ekibinin, müziğini Sertaç Özgümüş’ün üstlendiği filmin fotoğraflarını ise Fethi Karaduman çekti.

FOX, bundan böyle yeni adı “NOW” ile, aynı samimiyet ve aynı heyecanla milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam edecek.