Ana sayfa Sosyal Medya Birbir surat Şebnem Bozoklu yine çok farklı bir karakterle sahnede!

Birbir surat Şebnem Bozoklu yine çok farklı bir karakterle sahnede!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şebnem Bozoklu’nun Fox TV’de başlayan Elbet Bir Gün dizisi fazla uzun soluklu olmadı. Dizi kısa sürsede, oyuncu dizideki ‘Nesime’ karakteri ve sergilediği performansla beğeni topladı.

Rol aldığı her yapımda farklı karakterlerle izleyici karşısına çıkan Şebnem Bozoklu , Tatlı Ekşi Tiyatro‘nun ilk prodüksiyonu olan Aşk Geçmişim adlı tiyatro oyununda yine bambaşka bir karakterle hayranlarıyla buluşuyor.

2019-2020 sezonunun en ilgi gören oyunlarından biri olan Aşk Geçmişim,  Zorlu PSM ve Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyircisiyle yeniden buluşuyor.

İskoç yazar D.C. Jackson’ın yazdığı anti romantik komedi tarzındaki Aşk Geçmişim oyunu, Fringe First başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde onlarca ödül aldı. Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun rol aldığı oyunun yönetmen koltuğunda Tuğrul Tülek oturuyor.

Birbir surat Şebnem Bozoklu yine çok farklı bir karakterle sahnede! 7

“Nereden buluyorsunuz birini? Bu kadar insan birbirini nereden buluyor? Barlarda mı? Spor salonunda mı? Markette mi? sorularına yanıt arayan oyun, bu akşam saat 20.30’da Turkcell Platinum Sahnesi’nde tiyatro severlerle  buluşuyor.

19 Aralık Pazar günü saat 17.00’de,  25 Aralık Cumartesi saat 20.30’da Zorlu PSM’de sahnelenecek Aşk Geçmişim’in konusu ise şöyle;  Kurumsal bir şirkette yeni işe giren Tom’un aşk hayatı tam bir fiyaskodur. Aynı şirkette çalışan Amy’nin de ondan kalır yanı yoktur.

İş çıkışı bir şeyler içmeye çıkarlar ve o gece yaşadıkları tek gecelik ilişki sonucunda ikisi de kendini istemediği fırtınalı bir ilişkinin içinde bulur. Eski ilişkilerinin hayaletlerinden kurtulmak, kendi yaralarını sarıp gerçek aşka ulaşmak onlar için hiç kolay olmasa da bu iki yalnız kalp sonunda birbirleri için çarptığını fark edebilecek mi?