Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nın romantik Ferit’i Gökhan Alkan’ın İranlı hayranlarından anlamlı jest!

Kalp Yarası’nın romantik Ferit’i Gökhan Alkan’ın İranlı hayranlarından anlamlı jest!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün, son dönemin en çok beğenilen oyuncularından Gökhan Alkan’ın doğum günüydü. Dünyanın dört bir yanından hayranları, Alkan’ın doğum gününü kutladı. Ancak İranlı hayranlarının hediyesi çok daha anlamlıydı.

Yakışıklı oyuncu 8 Aralık günü 34 yaşına girdi. Bugüne kadar birçok dizide rol alan ancak ATV’de yayınlanan Kalp Yarası ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Alkan, sadece Türkiye’den değil dünyanın dört bir yanındaki hayranlarından doğum günü mesajları aldı.

Gökhan Alkan’ın İranlı hayranlarından aldığı doğum günü hediyesi ise çok anlamlıydı. Yakışıklı oyuncunun İranlı hayranları hayvanların korunmasına katkıda bulunmak amacıyla S.P.C.A derneğine para bağışında bulundu.

Kalp Yarası'nın romantik Ferit'i Gökhan Alkan’ın İranlı hayranlarından anlamlı jest! 7

Dizi dünyasına 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl’la adım atan oyuncu Her Şey Yolunda Merkez, Seviyor Sevmiyor, Yasak Elma, Kalp Atışı gibi dizilerde rol aldı. Ancak en büyük çıkışını başrolünü Yağmur Tanrısevsin ile paylaştığı Kalp Yarası isimli diziyle yaptı.

Ekrana geldiği ilk günden bu yana izleyiciler tarafından çok sevilen Kalp Yarası dizisi son günlerde reytinglerde bir miktar düşüş yaşıyor. Dizinin baş karakterleri Ayşe ve Ferit çok başarılı bir çift oldu. Her sahneleriyle izleyici etkileyen çift maalesef artık reytinglere etki etmemeye başladı.

Dizinin bu hafta yayınlanan 23. bölümünde reytinglerde AB ve ABC1 kategorilerinde bir hayli düşüş yaşadığı gözlemlendi. AB grubunda günü 17. sırada bitiren Kalp Yarası, ABC1’de ise 15. olabildi. Bu da dizinin final yapıp yapmayacağı sorusunu akıllara getirdi.