Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kızıl Goncalar dizisi, Melisa Doğu’nun katılması ile daha da güçlendi!

Kızıl Goncalar dizisi, Melisa Doğu’nun katılması ile daha da güçlendi!

tarafından ker_def

NOW ekranlarının pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Kızıl Goncalar’a yeni bir soluk ve heyecan verecek olan bir karakter dahil oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile izleyiciden tam not alan diziye Melisa Doğu, Ayza Malikler karakteri ile dahil oldu.

1981 yılında dünyaya gelen Melisa Doğu, uzun yıllardır kariyerini dizi ve sinema sektöründe sürdürüyor. Yasak Elma isimli dizide Asuman karakteri ile uzunca bir süre ekranda hayranlarının karşısında olan oyuncu, ayrıca Kopuk isimli dizide de rol almıştı. Melisa Doğu, yeniden setlere bu sefer Kızıl Goncalar projesi ile dönüş yapmış oldu.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızıl Goncalar dizisinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor.

Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci gibi birbirinden başarılı isimin arasına Melisa Doğu da katılmış oldu.

Kızıl Goncalar seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı Kızıl Goncalar, her pazartesi saat 20.00’de NOW’da.