Ana sayfa TV Programları Birbiri ardına dizilerden sonra Show TV’den bir veda haberi daha geldi!

Birbiri ardına dizilerden sonra Show TV’den bir veda haberi daha geldi!

tarafından ker_def

Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı, Çukur, Alev Alev gibi dizilerin bir bir final yaptığı Show TV, diziler konusunda yeni bir dönem başlattı. Kanalda eski dizilerin hepsi bitirildi ve yepyeni diziler ekranda izleyicilerle buluşmaya başladı. Cam Tavanlar bunlardan birisi olarak öne çıktı.

Show TV’nin en az diziler kadar sürükleyici yapımlarından birisi de eğlence programı olan Güldür Güldür Show… 2013 yılından bu yana devam eden eğlence programında bir sezon daha sona erdi. Ali Sunal önceki hafta yaptığı açıklamada sezon finali çekimlerin tamamladıklarını söylemişti.

Stok bölümlerin de yayınlanması ile birlikte programın sezon finali bu hafta yapılacak. 2 Temmuz Cuma akşamı Güldür Güldür Show, hayranlarına 3 – 4 aylık bir süre için veda ediyor. Yaz ayının ardından program yeniden kaldığı yerden devam edecek.

Birbiri ardına dizilerden sonra Show TV'den bir veda haberi daha geldi! 7

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un sezon finali tanıtımı yayınlandı. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’un sezon finalinde kahkaha tufanı var!

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor, programda eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Güldür Güldür Show sezon finaliyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!