Ana sayfa TV Programları Güldür Güldür Show dizi ekibi 11. sezonu kapatıyor!

Güldür Güldür Show dizi ekibi 11. sezonu kapatıyor!

tarafından ker_def

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı saat 20.00’de 379’uncu bölümüyle 11.sezonu kapatıyor.

Fenomen karakterlerine ve gündem yaratan skeçlerine yenileri de ekleyerek eğlencenin değişmeyen adresi olan Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Mahir İpek , Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur, Fatih Öztürk, Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

‘Güldür Güldür Show’un sezon finalindeki skeçler ise şu şekilde:

KÖFTE ÜLKESİ

İbrahim arkadaşı Mesut’u ‘Köftenya’ isimli bir köfteciye götürür. Bu mekan köfte ile ilgili ayrı bir ülke gibidir. Gözlerine inanamayan Mesut, köftenin çok abartıldığını düşünür. İlk köftesini yedikten sonra Mesut’un fikri değişir.

ÇIKMA TEKLİFİ

Ozan, mezuniyet gününde Feride’ye çıkma teklifi etmek için özel bir koreografi ve güzel sözler hazırlar. Ancak okul müdürünün sınıfa baskın yapmasıyla sınıftaki herkesin üzerindeki şeyler ortaya çıkınca işler fena karışır.

SEVGİLİSİNDEN KOPAMAYANLAR

Yeter, Burcu, Nazlı ve Paşa yıllık geleneksel tatillerini yapıyorlardır. Paşa, Nazlı ve Burcu arkadaşlarıyla tatilde olsalar da sürekli sürekli sevgilisiyle konuşur, her şeyi mesaj atarlar. Yeter, arkadaşlarının bu davranışlarından rahatsız olduğunu dile getirse de kendisi de sonunda onlar gibi davranmaya başlar.

UZAYLILAR GÜNGÖREN’DE

Uzaylı olan Paşa ve Ozan, UFO ile Güngören’e dünyayı istila etmeye gelirler. Halk uzaylılara farklı bir şekilde yaklaşınca Uzaylılar neye uğradığını şaşırır. Üstelik belediye başkanı Hayati’nin de gelip uzaylıları samimiyetle karşılaması ve çay içmeye götürmesi Paşa ve Ozan’ın fikrini değiştirir.

DÜNYANIN EN İYİ ESNAFI 10

Esnaf Mesut’a, Güldür Güldür Show’un birbirinden farklı karakterleri alışverişe gelir.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.