Ana sayfa Sosyal Medya Blu TV’de Saklı dizisi yayınlandı. Hazar Ergüçlü imaj yeniledi!

Blu TV’de Saklı dizisi yayınlandı. Hazar Ergüçlü imaj yeniledi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü Blu TV’nin özel yapımı Saklı ile ekranlara geliyor. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran The Affair adlı diziden uyarlanan Saklı’da ünlü oyuncuya baş rollerde Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar eşlik ediyor.

MAY Productions imzalı yapımda uzun saçlarıyla dikkat çeken oyuncu dizisi yayınlanır yayınlanmaz imajında değişikliğe gitti ve saçlarının boyunu kısalttı.

Hazar Ergüçlü bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaştı. Kuaför koltuğundan selfie yapan ünlü oyuncu kısalan saçlarının art arda fotoğraflarını yayınladı.

Blu TV'de Saklı dizisi yayınlandı. Hazar Ergüçlü imaj yeniledi! 10

İmaj değiştirir değiştirmez ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün’ün objektifinin karşısına geçen oyuncu birbirinden seksi pozlarını da instagram hesabından paylaştı.

Blu TV'de Saklı dizisi yayınlandı. Hazar Ergüçlü imaj yeniledi! 11

Derin sırt dekolteli, vücudunu tamamen saran siyah elbisesi ile objektif karşısına geçen Hazar Ergüçlü’nün paylaşımları 2.8 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Blu TV'de Saklı dizisi yayınlandı. Hazar Ergüçlü imaj yeniledi! 12

Fit görüntüsüyle de dikkatleri çeken güzel oyuncu cesur paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti.Hazar Ergüçlü kısa süre önce Saklı’nın fragmanındaki cesur sevişme sahnesiyle de gündem olmuştu. Ünlü oyuncu yer aldığı her yapımda sergilediği performansla da izleyiciyi kendisine hayran bırakıyor.

Blu TV'de Saklı dizisi yayınlandı. Hazar Ergüçlü imaj yeniledi! 13