Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin, Destan’da dövüş sahnesiyle ağızları açık bıraktı!

Ebru Şahin, Destan’da dövüş sahnesiyle ağızları açık bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de geçen hafta ekrana gelmeye başlayan ve deyim yerindeyse fırtınalar estiren Destan dizisinin ikinci bölümü dün akşam yayınlandı. İlk kez bir kadın kahramanın ön plana çıkarıldığı dizide Ebru Şahin, dövüş sahnesiyle yine izleyicileri çok etkiledi.

Ebru Şahin henüz televizyon dünyasında çok yeni olmasına rağmen ekranda harikalar yaratıyor. Destan, Hercai’yle adını duyuran Ebru Şahin’in henüz ikinci başrolü. Ancak Destan dizisinde gösterdiği performansla bu rol için ne kadar doğru bir seçim olduğunu kanıtlıyor.

Çok iyi at binen ve kılıç kullanan Ebru Şahin, Destan dizisinde özellikle dövüş sahnelerinde harikalar yaratıyor. Yetenekli oyuncunun dün akşam yayınlanan ikinci bölümde Kanbolat Görkem Aslan’ın canlandırdığı Saltuk Beg’le gerçekleştirdiği kılıçla dövüş sahnesi izleyicilerin ağzını açık bıraktı.

Ebru Şahin’in başarılı performansıyla reytingleri yerle bir eden Destan izleyiciler tarafından çok sevildi. İzleyiciler Destan’ı “Bugüne kadar çekilmiş en iyi Türk dizisi” olarak tanımlıyor. Destan dizisi reytinglerde de beklediği sonucu alıyor.

Destan, ilk kez bir kadın kahramanın ön plana çıkarması sebebiyle de Türk dizi tarihinde farklıbir yere sahip. Bugüne kadar çekilen tarihi dizilerde hep erkekler en güçlü karakter olarak gösterilmişti. Ebru Şahin, bir kadın savaşçı kahraman olarak Türk dizi sektöründe çok özel bir yapımda başrolde yer alıyor.

Hikayesi Sekizinci yüzyılda geçen dizi aynı zamanda Orta Asya’daki Türk kültürünün izlerini sergilemek gibi bir hedefe de odaklanmış durumda. İzleyicileri daha önce hiç görmedikleri bir döneme taşıyan Destan, yurt dışından da büyük ilgi görüyor.