Ana sayfa Dizi Haberleri Nasıl yani? Annemizi Saklarken dizisi Ada Masalı’nın final bölümüyle aynı gece başlıyor!!

Nasıl yani? Annemizi Saklarken dizisi Ada Masalı’nın final bölümüyle aynı gece başlıyor!!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken’in 8 Aralık Çarşamba günü yayınlanacağı açıklandı. Ancak ortada garip bir durum var. Zira aynı akşam Ada Masalı’nın final bölümü de var. Kanalın iki diziyi aynı akşam nasıl yayınlayacağı merak konusu oldu.

Star TV’de yaz dizisi olarak başlayan ve çok sevildiği için düşük reytingine rağmen kışın da devam eden Ada Masalı dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor. 25. bölümüyle tamamlanaca dizinin finaliyle Haziran ve Poyraz çifti hayranlarının karşısına önümüzdeki hafta son kez çıkacak.

Ay Yapım imzalı Ada Masalı, haziran ayında izleyiciye merhaba demişti. En büyük rakibi olan Kanal D dizisi Baht Oyunu’yla başabaş yarış sergileyen dizi ilk bölümlerde lider olsa da ilerleyen haftalarda birinciliği rakibine kaptırmıştı.

Ancak ortada garip bir durum var. Çünkü Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken’in de 8 Aralık Çarşamba günü ilk bölümüyle ekrana geleceği duyuruldu. Yani Ada Masalı’nın final bölümüyle aynı akşam. Bu durum izleyicilerin kafasını bir hayli karıştırdı.

Bu durumda Star TV’nin şu seçeneği uygulama ihtimali akıllara geliyor. Kanal Annemizi Saklarken dizisinin ilk bölümünü saat 20:00’de yayınlarken Ada Masalı’nın final bölümünü de daha geç bir saatte ekrana getirecek.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı dizisi izleyicileri bir adada geçen sıcacık bir aşk hikayesine götürmüş, izleyici Haziran ve Poyraz çiftini çok sevmişti. Dizi, düşük reytinglerine rağmen sosyal medyada çok başarılı olmuş birçok reyting birincisini haftalarca geride bırakmıştı.

Ancak artık Ada Masalı’nda veda vakti. Sıcacık aşk hikayesiyle izleyiciyi haftalardır kucaklayan Ada Masalı, bu akşam yayınlanacak 25. bölümüyle ekrana veda edecek. Yerini Star TV’nin entrika ve sırlarla dolu dizisi Annemizi Saklarken’e bırakacak.