Ana sayfa Dizi Haberleri Bu dizi tutar! Arıza’nın yönetmeni ve Hercai’nin senaristi bir araya geliyor! Hem de bomba gibi bir oyuncuyla!

Bu dizi tutar! Arıza’nın yönetmeni ve Hercai’nin senaristi bir araya geliyor! Hem de bomba gibi bir oyuncuyla!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl sonbaharda yayınına başlanan ve çok sevilmesine rağmen reytinglerde başarılı sonuç alamadığı için yayınına son verilen Arıza dizisinin 30. bölümünde final yapması sevenlerini çok üzmüştü. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaştığı dizi, nisan ayında ekranlara veda etmişti. Dizi, taksi şoföre Ali Rıza ile Doktor Halide’nin tehlikeli aşk hikayesini anlatıyordu.

Ancak şimdi diziyi sevenlere bir müjdemiz var. Zira dizinin yönetmeni Recai Karagöz yeni bir projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hem de bir süredir yeni projesi beklenen bomba gibi bir oyuncuyla.

Bu dizi tutar! Arıza'nın yönetmeni ve Hercai'nin senaristi bir araya geliyor! Hem de bomba gibi bir oyuncuyla! 8

Yönetmen Recai Karagöz, O3 Medya’nın hazırlıklarını yaptığı Show TV’de ekrana gelecek olan Aziz dizisini yönetecek. Zeynep Günay Tan’ın hazırlıklarını sürdürdüğü, görsel tasarımı ve proje kurgusunu yaptığı da gelen bilgiler arasında. Dizinin senaryosu ise Hercai ekibinden Eda Tezcan’a teslim edildi.

Bu dizi tutar! Arıza'nın yönetmeni ve Hercai'nin senaristi bir araya geliyor! Hem de bomba gibi bir oyuncuyla! 9

Diziyle ilgili oyuncu arayışları ise sürüyor. Henüz kesinleşmeyen bilgiye göre başrol için Murat Yıldırım’la görüşülüyor. En son Ramo dizisiyle ekrana gelen ve o günden bu yana hayranları tarafından merakla ekranlara geri dönüşü beklenen Yıldırım’la anlaşılırsa hayranları çok sevinecek.

Arıza dizisinde başrolde yer alan Ahmet Mümtaz Taylan ile Fırat Tanış’ın da proje için teklif götürülen isimler arasında olduğu ortaya çıktı.

Bir dönem dizisi olarak çekilecek olan Aziz’in konusuyla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak çekimlerin Antakya’da yapılacağı belirtiliyor.