Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır ve Barış Arduç, Kod Adı Kulüp’le ekranlara geri dönüyor!

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç, Kod Adı Kulüp’le ekranlara geri dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her ikisi de uzun süredir ekranlardan uzaklardan kalan sevilen oyuncular Gökçe Bahadır ve Barış Arduç bomba gibi bir projeyle geri dönüyor. Netfllix’te yayınlanacak dizi Kod Adı Kulüp’ün çekimleri tamamlandı. Çok yakında izleyicisiyle buluşacak.

Bugüne kadar Vatanım Sensin, Kaderimin Yazıldığı Gün, Küçük Tatlı Yalancılar, İstanbullu Gelin’in aralarında bulunduğu birçok başarılı projenin yapımcılığını üstlenen 03 Medya tarafından çekilen dizinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce üstleniyor. Senaryosu ise Necati Şahin, Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü ve Rana Denizer tarafından kaleme alınıyor.

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç, Kod Adı Kulüp'le ekranlara geri dönüyor! 16

Başrollerinde son olarak Ufak Tefek Cinayetlerde izlediğimiz Gökçe Bahadır ile Barış Arduç’un yer aldığı dizide Fırat Tanış ve Salih Bademci de rol alıyor. Dizinin eylül ayında yayınlanacağı belirtiliyor.

Kod Adı Kulüp’ün konusu şöyle: Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışmaktadır. Matilda’nın kızı Raşel ise annesi hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel’i Pera’nın belalısı olan Fıstık İsmet’ten uzak tutmak için çabalar. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan’ın, gece kulübü yöneticisi Çelebi’nin ve sanatçı Selim’in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç, Kod Adı Kulüp'le ekranlara geri dönüyor! 17

Bu arada son olarak Çukur dizisinde izlediğimiz Barış Arduç, TRT 1’de yayınlanacak yeni dizisi için setlere yakında yeniden geri dönüyor. Çok beğenilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olacak dizi Sultan Alparslan dönemini işleyecek. Barış Arduç dizide Sultan Alparslan’ı canlandıracak.

Barış Arduç, çekimleri eylül ayında başlayacak dizi için at binme ve kılıç kullanma gibi dersler almaya başladı.