Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezonun reyting çılgını TRT1’in Gönül Dağı dizisi oldu!

Bu sezonun reyting çılgını TRT1’in Gönül Dağı dizisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, bu sezonun en iyi reytinglerini elde ederek muhteşem bir işe imzasını attı. Dizi Eylül ayında başlayan kış sezonu boyunca şimdiye kadar hiçbir yapımın ulaşamadığı bir noktaya ulaştı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, Anadolu’nun bozkırında insanların hayata birlikte tutunma hikayesini güçlü duygularla anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunun muhteşem başarısı, hikayenin de izleyenlerin kalbine ulaşması reytingleri patlattı.

Gönül Dağı dizisi bu sezon 3 kategoride de çift haneli reytingler elde eden ilk dizi oldu… İkinci sezonu devam eden Gönül Dağı’nın 41. bölümü ekrandaydı ve harika sahnelerde ekran başındaki izleyicilere farklı duygular yaşatıldı.

Hikayenin gücü, reytingleri patlattı. ABC1 grubunda bu sezon elde edilen en yüksek reytingleri alan Gönül Dağı, tüm reyting kategorilerinde birincilik elde etti.

Gönül Dağı dizisinin 3 farklı izleyici grubunda da çift haneli reytingler elde etmesi geçen sezon yaşanan bir durumdu. Ancak yeni sezonda izleyici ilgisinin tüm yapımlarda daha azaldığı ve reytinglerin de çift hanenin altında kaldığı görülmüştü.

Gönül Dağı dizisi aslında 41. bölümü ile birlikte 27 Kasım akşamı, ilk sezonda elde ettiği muhteşem başarıyı tekrarladı. Eylül ayında başlayan 2021-2022 sezonunda Gönül Dağı dizisi gibi tüm izleyici gruplarından çift haneli reytinglere ulaşabilen başka bir dizi olmadı.

Gönül Dağı’nın 42. yeni bölümü de 4 Aralık Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde yine çok duygusal anlar yaşayacaksınız.