Ana sayfa Dizi Fragmanları Sana Söz dizisinde adı konulmamış bir savaş başlıyor!

Sana Söz dizisinde adı konulmamış bir savaş başlıyor!

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Sana Söz’, yeni bölümüyle salı günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesini izleyebilirsiniz. Reytingleri beklentilerin altında gelen yapım, iyi bir prodüksiyona sahip. Hikayesi dikkat çeken ve oyunculuk performansları da beğenilen dizinin izleyiciler tarafından yeterince ilgi görmemesi ise bir talihsizlik oldu.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor. Erkan Petekkaya bir polisi canlandırırken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak seyircinin karşısına çıkıyor. Dizinin 30 Kasım salı akşamı yayınlanacak olan 5. yeni bölümünde neler olacağı ortaya çıktı.

Sana Söz dizisinde adı konulmamış bir savaş başlıyor! 8

Ayşe’ye yönelik saldırı ile birlikte kartlar yeniden dağıtılır. Rıza ve Bora arasında adı konulmamış bir savaş başlar. Erdem bu savaşın dışında kalmak istese de Ayşe’yi kurtarması ile birlikte gelişen olaylar onu bir taraf seçmeye zorlar. Erdem-Elif arasındaki gerilim varlığını korurken, Erdem en büyük desteği Aslı’dan görecektir.

Saniye Azmi babanın uğradığı fiziksel şiddete dair izleri fark eder. Artık tehlike çanları Aysel için çalmaktadır. Elif ve Ömer Levent Gürsoy cinayeti nedeniyle yeniden işbirliği yapar. Elif Azmi babayla ilgili bildiklerini, Ömer ise Bora ve Duru arasındaki tanışıklığı birbirlerine söylemenin yollarını arar.

Sana Söz dizisinde adı konulmamış bir savaş başlıyor! 9

Duru ve Umut’un doğum günü Karaca Ailesi’ni yeniden bir araya getirir ancak beklenmeyen bir misafir ile Elif ve Erdem arasında tekrar ipler kopma noktasına gelir. Duru’ya gelen sürpriz hediye onu geri dönülmez bir yola sürükleyecektir. Bora ve Rıza arasında beklenen hesaplaşma yaşanır.

İşte Sana Söz dizisinin beşinci bölümünden yeni fragman:

Yayın Günü: 30 Kasım Salı
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 5. Blm