Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy, Yalı Çapkını’nın senaryosuna müdahale etti!

Çağatay Ulusoy, Yalı Çapkını’nın senaryosuna müdahale etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, yeni projesi Yalı Çapkını ile yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hazırlıkların hala sürdüğü dizide Çağatay Ulusoy’un isteği üzerine büyük bir değişikliğe gidiliyor.

Rol aldığı her yapımla kariyerini bir adım daha ileri götürmeyi başaran Çağatay Ulusoy’u en son hayranları Yeşilçam dizisiyle izlemişti. Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği BluTV dizisinde yakışıklı oyuncu, hayatını sinemaya adamış karakteri canlandırıyordu.

Yeşilçam dizisiyle birlikte kariyerinde sağlam bir adım daha atan Ulusoy şimdi de yeni dizisi Yalı Çapkını’yla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yalı Çapkını dizisiyle ilgili hala kesin bilgi yok. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin sadece başrol oyuncusu resmen açıklandı.

Çağatay Ulusoy, Yalı Çapkını'nın senaryosuna müdahale etti! 7

Yeni dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alacak. Dizi için özellikle kadın oyuncu arayışı sürerken Ulusoy’un senaryoya müdahale ettiği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş köşesinde yer verdiği bilgide Ulusoy’un, Yalı Çapkını’nın senaryosunu beğenmediği ve değişiklik yapılmasını istediğini belirtti.

Buna göre senaryo şimdi yeniden yazılıyor. Senaryo ekibi şimdi hummalı bir çalışma içinde. Zira Ulusoy, iddialara göre eğer senaryo istediği gibi olmazsa Yalı Çapkını’nda yer almayacağını belirtmiş.

TV 8’de yayınlanacak Yalı Çapkını dizisinde kadın oyuncu olarak Neslihan Atagül ve Özge Gürel’in ismi geçiyordu. Ancak bu konuda hala kesinleşen bir bilgi yok. Ulaşan bir başka bilgiye göre yeni dizinin yabancı dizi ya da kitap uyarlaması olmayacak, tamamen orijinal bir hikayeden oluşacak.