Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün hamileliği hayranlarına iki farklı duyguyu aynı anda yaşattı!

Neslihan Atagül’ün hamileliği hayranlarına iki farklı duyguyu aynı anda yaşattı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün hamile olduğunu sosyal medya üzerinden duyurması hayranlarını çok sevindirdi.

Fatih Harbiye isimli dizi projesinde tanıştığı partneri Kadir Doğulu ile büyük bir aşk yaşayarak evlenen Neslihan Atagül, 3 aylık hamile olduğunu duyurdu.

Neslihan Atagül’ün hayranları bu duruma çok sevindi ve oyuncunun anne olacağı haberi sosyal medyada da güçlü mesalar ile kutlandı.

Ancak aynı zamanda bu gelişme Neslihan Atagül’ün başrolünde yer alması beklenen İşgal Günlerinde Aşk isimli televizyon dizisinde de her şeyin değişeceği anlamına geliyordu.

Now televizyon kanalı için 2025 yılının başlarında izleyici ile buluşması tasarlanan yeni dizinin kadın başrolü değişmek durumunda kalacak.

İşte ünlü oyuncunun hayranları da bir yandan bebek sevinci yaşarken, diğer taraftan da yeni dizide yer alamayacağı gerçeği ile yüzleşmek durumunda kaldı.

Hem sevinç hem de dizi üzüntüsünü aynı anda yaşayan Neslihan Atagül hayranları, yeniden oyuncuyu ekranda izlemek için uzunca bir süre sabretmek durumunda kalacak.

Tabii ki oyuncunun annelik hallerini heyecanla bekleyen hayranların sosyal medyadaki destek paylaşımlarına bakılır ise, Neslihan Atagül hayatındaki bu çok özel dönemde büyük bir destek bulacak.