Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ta devam ediyor mu? Oyuncu öyle bir paylaşım yaptı ki herkesi şaşırttı!

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ta devam ediyor mu? Oyuncu öyle bir paylaşım yaptı ki herkesi şaşırttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in en iddialı yapımlarından Teşkilat pazar akşamı sezon finali yapmaya hazırlanıyor. 6. bölümüyle yayınına ara verecek dizide dün arka arkaya yaşanan gelişmeler büyük heyecan yarattı.

Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir dizi olarak da anılan Teşkilat’ta Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul çok başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Diziyle ilgili her şey hem reytinglerde hem de sosyal medyada yolunda gidiyor. Ancak dün yaşanan gelişmeler ortalığı biraz karıştırdı.

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ta devam ediyor mu? Oyuncu öyle bir paylaşım yaptı ki herkesi şaşırttı! 10

Dün ortaya atılan bir iddiada dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un yapım şirketinin kendisine verilen sözleri gerçekleştirmediği için diziden ayrılmaya karar verdiği duyuruldu. İddialara göre sezon finalinin ardından diziden ayrılmak istediğini söyleyen oyuncuyu ikna çabalarının sürdüğü belirtiliyordu.

Olay büyüktü zira Çağlar Ertuğrul dizinin en kilit isimlerinden biriydi. Bunun üzerine dizinin izleyicileri de haliyle büyük şok yaşadı. Herkes Çağlar Ertuğrul’dan gelecek bir bilgiye kitlendi.

Çağlar Ertuğrul da dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda adeta çok önemli bir mesaj veriyordu. Oyuncunun hesabından paylaştığı ve The Wolf Of Wall Street filminden alıntılanan GIF’te, filmin başrol oyuncusu Leonardo Di Caprio “I’m not fuckin’ leaving”, Türkçe anlamıyla “ayrılmıyorum” diyordu.

Her ne kadar GIF dışında herhangi bir yorumda bulunmasa da Çağlar Ertuğrul’un bu paylaşımla verdiği mesaj bir hayli açık. Belli ki diziden ayrılmamaya karar verdi. Nitekim hayranları da yaptıkları yorumlarda Çağlar Ertuğrul’un yine kendine has bir yaklaşımla gerekli açıklamayı yaptığı belirtildi.

İzleyicilerin, Çağlar Ertuğrul’un bu paylaşımıyla ilgili hayran yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ta devam ediyor mu? Oyuncu öyle bir paylaşım yaptı ki herkesi şaşırttı! 11 Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ta devam ediyor mu? Oyuncu öyle bir paylaşım yaptı ki herkesi şaşırttı! 12 Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ta devam ediyor mu? Oyuncu öyle bir paylaşım yaptı ki herkesi şaşırttı! 13