Ana sayfa Sosyal Medya Birol Güven davet etti, Seksenler dizisinin eski oyuncusu koşa koşa geldi!

Birol Güven davet etti, Seksenler dizisinin eski oyuncusu koşa koşa geldi!

tarafından ker_def

elevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yaz aylarında dizinin haftalık bir formatta yayınlanması bekleniyor. Dizinin Eylül ayından sonra ise kış sezonunda yeniden günlük dizi formatına geri döneceği ifade ediliyor. Birol Güven imzalı olan Seksenler dizisinin yeni döneminde 3 önemli oyuncuyu kadroda görüyoruz.

Bu isimlerden ilki Mucize Doktor dizisinde çok sevilen Reha Özcan, setlerde boy gösterme heyecanı yaşayan Zeynep Demirel ile 4 yıl aradan sonra yeniden ekrana diziye dönüş yapan İlker Ayrık…

İlker Ayrık 2012 yılında başlayan projede Çağatay karakterine hayat vermiş ve 2017’ye kadar da hikayede kalmıştı. Ancak sonraki dönemde diziden ayrılan ve televizyon programları yapmayı tercih eden İlker Ayrık, yeniden ekibe döndü.

Birol Güven davet etti, Seksenler dizisinin eski oyuncusu koşa koşa geldi! 7

Ayrık, “Gelmem gerektiği bir zaman olduğuna inandığım için Birol (Güven)’un davetiyle gelmem gerekiyordu. Görev kabul ettim ve buradayım” diye konuştu.

Kıyafetleri ve yeni imajı ile dikkatleri çeken İlker Ayrık, projenin her zaman fark yarattığını ifade etti. Oyuncunun canlandırdığı Çağatay karakterinde de önemli bir değişim göreceksiniz.

İlker Ayrık, karakterin hikayedeki durumunu şöyle anlattı: “Bir çam devirip gelmiş, ailesi için Belçika’da evlenip de gelmiş. Hepimizin ailesinde vardır, biraz daha hantal, hani faydasız derler ya. Evin faydasız çocuğu.”